Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO. Ministrul Muncii a vorbit despre somajul tehnic

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ministrul Muncii a vorbit despre somajul tehnic

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, alaturi de secretarul de stat Alin Ignat . continuă pe România Liberă

Violeta Alexandru, despre somajul tehnic: imi pare rau ca nu am putut face platile mai devreme. La inceputul lunii mai veti vedea o imbunatatire

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit vineri, intr-o conferinta de presa, despre somajul tehnic, precizand ca ii pare rau ca nu a putut face platile mai devreme, dar ca la inceputul lunii mai veti vedea o imbunatatire.

Ministerul Muncii pregateste un pachet de masuri post-criza. Cand se fac platile pentru somajul tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca pregateste un pachet de masuri post-criza, agreat de sindicate si patronate, care vor fi supuse dezbaterii publice saptamana viitoare.

Anuntul facut de Violeta Alexandru. Ce mesaj are Ministrul Muncii pentru romani, dupa Paste

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vine cu informatii de ultim moment cu privire la banii de la stat pentru somajul tehnic, de care va beneficia aproximativ un milion de romani, in luna aprilie. Iata ce trebuie sa stim. Anuntul facut de Violeta Alexandru Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca astazi vor fi procesate ultimele plati .

Ministrul Muncii, despre stadiul platii somajului tehnic: Peste 600.000 de angajati au fost sprijiniti prin aceasta masura (VIDEO)

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut, vineri, o serie de precizari referitoare la plata somajului tehnic. Pana in acest moment, peste 600. 00 de romani au beneficiat de aceasta masura, a anuntat.

Ludovic Orban: Somajul tehnic pentru bugetari nu mai e de actualitate

Premierul Ludovic Orban a anuntat joi dimineata ca somajul tehnic pentru bugetari nu mai este de act.

Premierul Orban renunta la somajul tehnic pentru bugetari: Ne apropiem de finalul starii de urgenta

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, ca va renunta la somajul tehnic pentru bugetari, explicand ca, ne indreptam spre finalul starii de urgenta.

Banii pe somajul tehnic au inceput treptat sa intre

Business-man-ii asteapta si banii din TVA. Macroeconomic, banii, pe OG 30, pentru somajul tehnic pe .

Ministrul Muncii: Bugetarii ar trebui sa-i respecte mai mult pe privati. Ei se sacrifica acum si ei vor reporni economia

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si-a exprimat dorinta, intr-o postare pe Facebook, ca bugetarii sa-i respecte mai mult pe cei care lucreaza la privat, pentru ca ei vor fi cei care vor reporni economia.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban: Somajul tehnic pentru bugetari nu mai e de actualitate. Ne apropiem oricum de finalul prelungirii starii de urgenta (VIDEO)

Bugetarii nu vor mai intra in somaj tehnic pe fondul crizei generate de pandemia de coronavirus. Anuntul a fost facut, joi, de premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca desi subiectul solidaritatii a fost.

LUDOVIC ORBAN: Somajul tehnic era greu de aplicat, proiectul a cazut in totalitate

Proiectul somajului tehnic pentru angajatii bugetari era greu de aplicat, mai ales in anumite zone in care ar fi fost afectata lupta impotriva COVID-19, iar acest proiect a cazut in totalitate, a afirmat, joi seara, premierul Ludovic Orban.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )