Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Muncii a dezvaluit asul din maneca folosit de PSD la motiunea de cenzura: Emotii ai tot timpul si cand esti la putere si cand esti in opozitie

B1 B1,
Ministrul Muncii a dezvaluit asul din maneca folosit de PSD la motiunea de cenzura: Emotii ai tot timpul si cand esti la putere si cand esti in opozitie

Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, precizand ca demersul opozitiei nu va avea succes, deoarece PSD are o solutie secreta. Cum o. continuă pe B1

Ministrul Muncii: Bugetarii sunt scheletul acestei tari. Himera ca sunt multi e un lucru fals

Ministrul Muncii Marius Budai a declarat marti ca afirmatia potrivit carora bugetarii sunt multi e un lucru fals, ci ei sunt scheletul acestei tari.

Ministrul Muncii: Recalcularea pensiilor continua si dupa 1 octombrie

Recalcularea pensiilor din grupa I si II trebuia finalizata pana pe 30 septembrie, dar in cazul in care nu se va intampla acest lucru, aceasta se va prelungi dupa 1 octombrie, a declarat ministrul Muncii, Marius Budai.

Exclusiv! Ministrul Muncii, despre acuzatiile lui Dragos Anastasiu: Noi avem lucruri serioase de facut, nu sa dam oameni afara din serviciu si sa le taiem venituri!

Concedierile masive in randul bugetarilor ar genera o criza de personal in domenii cheie precum sanatatea si educatia. Este declaratia ministrului Muncii, Marius Budai care ii acuza pe cei din opozitie.

Sustinere ferma pentru Rovana Plumb din partea delegatiei PSD din Grupul S and D

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului S and D din Parlamentul European, au transmis, duminica, faptul ca o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi. Acestia considera ca Rovana Plumb se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri politice de culise.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2465 seconds )