Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sustinere ferma pentru Rovana Plumb din partea delegatiei PSD din Grupul S and D

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sustinere ferma pentru Rovana Plumb din partea delegatiei PSD din Grupul S and D

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului S and D din Parlamentul European, au transmis, duminica, faptul ca o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi. Acestia considera ca Rovana Plumb se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri politice de culise. continuă pe Ziarul Bursa

Europarlamentarii PSD isi exprima adeziunea pentru Rovana Plumb: Joc politic de culise!

Europarlamentarii PSD, membri ai grupului Social-Democratilor, isi exprima sprijinul pentru colega l.

Zi cruciala pentru Rovana Plumb: Comisarul european desemnat pentru Transporturi merge la Bruxelles sa justifice diferentele din declaratiile de avere

Rovana Plumb, desemnata comisar european pentru Tranposturi, merge, joi, in Comisia juridica a Parlamentului European pentru o audiere exceptionala, in care trebuie sa dea explicatii cu privire la diferentele di.

Ce posteaza Viorica Dancila pe Facebook in plin scandal legat de Rovana Plumb si esecul vizitei delegatiei guvernamentale in SUA (FOTO)

Viorica Dancila se lauda pe Facebook cu vizita pe care o efectueaza zilele acestea in SUA, desi in tara scena politica sta sa sara in aer dupa ce Romania s-a facut de ras la Bruxelles, Rovana Plumb.

Rovana Plumb, prima reactie dupa votul impotriva din comisia juridica a Parlamentului European: Pana la aceasta ora nu am primit nicio comunicare oficiala

Europarlamentarul PSD Rovana Plumb sustine ca nu a primit inca nicio comunicare oficiala din partea Comisiei JURI din PE, in urma audierii sale. Rovana Plumb, respinsa de comisia juridica a Parlamentului EuropeanIohannis ii cere lui Dancila sa faca o noua nominalizare de comisar doar cu acordul presedintelui si cu avizul ParlamentuluiPSD da vina pe opozitie pentru respingerea Rovanei Plumb.

Reactia PSD dupa ce Rovana Plumb a fost respinsa pentru functia de comisar: Opozitia calca in picioare imaginea tarii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a reactionat dupa ce Rovana Plumb a primit aviz negativ din partea Comisiei Juridice din Parlamentul European pentru functia de comisar european si acuza Opozitia ca a sabotat candidatul tarii lor si ca a reusit sa calce in picioare imaginea Romaniei pe plan extern.

Rovana Plumb, dupa ce a fost respinsa din postul de comisar: Prevederi diferite au facut sa existe diferente intre declaratiile de avere

Rovana Plumb a transmis, joi seara, ca prevederi diferite au facut sa existe diferente intre declaratia financiara depusa la Bruxelles si declaratia de avere depusa in Romania. Plumb sustine ca, pana la aceasta ora, nu a primit nicio comunicare oficiala din partea Comisiei Juridice in urma audierii.

Rovana Plumb, prima reactie dupa votul de respingere din Comisia juridica a UE

Rovana Plumb spune ca nu a primit inca nicio comunicare oficiala din partea Comisie juridice, privin.

RISC POTENTIAL DE CONFLICT DE INTERESE Rovana Plumb, in fata comisiei juridice a Parlamentului European

Nominalizarea de catre guvernul Dancila a Rovanei Plumb pentru o functie de comisar european si acordarea de catre viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula van der Leyen a portofoliului transporturilor pentru candidatul din partea tarii noastre au iscat nemultumirea mai multor politicieni europeni.

Europarlamentarii PSD anunta ca o sustin cufermitate pe Rovana Plumb: Se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri de culise

Europarlamentarii romani, membri ai Grupului SD din Parlamentul European, au transmis, duminica, faptul ca o sustin cu fermitate pe Rovana Plumb, candidatul desemnat al Romaniei pentru functia de comisar european pentru transporturi. Acestia considera ca Rovana Plumb se afla intr-o situatie fara precedent creata in urma unor jocuri politice de culise.

Surse. Cine e pe lista scurta a PSD pentru functia de comisar european. Rovana Plumb ar mai putea primi o sansa

Rovana Plumb insista sa fie audiata din nou in Comisia Juridica a Parlamentului European, sustin surse politice pentru Adevarul. in cazul in care Rovana Plumb va fi oficial respinsa, pe lista premierului se regasesc cateva nume din partid, dar si o propunere tehnocrata. PSD asteapta ca Dancila sa se intoarca sambata din SUA.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )