Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Muncii: incurajez continuarea activitatii in aceasta perioada, pentru a evita dezechilibre in economie

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii: incurajez continuarea activitatii in aceasta perioada, pentru a evita dezechilibre in economie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, incurajeaza continuarea activitatii in aceasta perioada. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii: Pensiile ar putea fi platite in avans cu cateva luni

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca are in vedere plata in avans a pensiilor, pentru ca oamenii sa-si poata acoperi cheltuielile in perioada starii de urgenta decretate de presedintele tarii.

Vesti proaste pentru pensionari. Ministrul Muncii a facut anuntul oficial: Nu vrem sa-i punem in pericol!

Ministerul Muncii a luat decizia anularii biletelor de tratament destinate pensionarilor si persoanelor cu dizabilitati, in contextul raspandirii epidemiei de COVID-19. Decizia a fost luata cu trei zile inainte de inceperea unei noi serii de tratament. Motivele ministerului Muncii de a anula biletele la tratament Motivatia ministerului se axeaza pe masurile restrictive impuse de Comitetul .

Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrul, a declarat ca pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic.

Ministrul Muncii, cu casca de protectie la videoconferinta cu Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a convocat marti, printr-o videoconferinta, Consiliul Tripartit pentru Dialog Social pe tema coronavirus. Prezenta la Guvern, ministrul Muncii Violeta Alexandru a aparut in timpul transmisiunii cu o casca de protectie.

Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada. Anuntul ministerului

Ministerul Educatiei, prin vocea ministrului Monica Anisie, incearca sa faca un pic de lumina si in ceea ce privesc salariile profesorilor care, in situatia data, sunt obligati ca, pana dupa sarbatorile pascale, sa stea acasa. Ce se intampla cu salariile profesorilor care sunt nevoiti sa stea acasa in aceasta perioada Dupa ce Ministrul Educatiei, Monica .

Ministrul Muncii promite ca va plati pensiile si beneficiile sociale

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, le da asigurari pensionarilor si sustine ca nu se pune in discu.

Document Decret Stare de Urgenta: ce drepturi ne sunt ingradite in aceasta perioada

Presedintele Romaniei a semnat, in cursul zilei de luni, decretul in contextul starii de urgenta cu privire la pandemia de coronavirus. Ce drepturi ne sunt ingadite pe o perioada de 30 de zile si cum se vor aplica masurile luate impotriva raspandirii virusului? Document Decret Stare de Urgenta Romania a luat rapid masuri pentru ca .

Gigi Becali cere bani de la guvern, in aceasta perioada. Ce se intampla cu FCSB

Intreruperea fortata a campionatului ii da mari dureri de cap finantatorului de la FCSB. Gigi Becali nu pare a mai fi dispus sa achite nici macar partial salariile fotbalistilor sai si cere bani de la Guvern, in aceasta perioada. Gigi Becali cere bani de la Guvern, in aceasta perioada. Ce se intmpla cu FCSB in .

Recomandari pentru aprovizionarea cu alimente. De unde sa faci cumparaturi, in aceasta perioada

Din cauza situatiei actuale, cea a crizei epidemiologice, lumea, si nu numai in Romania, a intrat intr-o adevarata criza a cumparaturilor din marile magazine si nu numai. in Romania, in acest moment, din declaratiile unor reprezentanti ai marilor retaileri, granitele nu sunt inchise pentru acestia, ci doar pentru romanul de rand. Recomandari pentru aprovizionarea cu .

Artemon Apostu Efremov a dezvaluit care este programul de antrenament al Simonei Halep in aceasta perioada

Pandemia de coronavirus a dat peste cap programul competitiilor sportive din intreaga lume, iar tenisul a avut de asemenea de suferit, mai multe turnee fiind anulate. Artemon Apostu Efremov a declarat ca Simona Halep respecta conditiile impuse de autoizolare si nu se poate antrena normal in aceasta perioada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )