Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul Muncii pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandrul, a declarat ca pregateste un prim val de masuri pentru angajatori si pentru angajatii nevoiti sa intre somaj tehnic. continuă pe Wall-Street Ro

Pensiile romanilor sunt in mare pericol! Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ia masuri drastice cu privire la decizia de a se inchide institutiile publice de teama coronavirusului. Aceasta i-a cerut oficialpresedintelui Casei Nationale de Pensii sa-i demita pe seful Casei de Pensii Bucuresti si sefii caselor de pensii de la sectoare pentru decizia luata, fara a se gandi la binele cetatenilor.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, testata NEGATIV pentru coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta, vineri seara, ca a primit rezultatul testului pentru coronavirus si este negativ. Alexandru a facut publica aceasta informatie in contextul in care toata.

Ministrul Muncii a decis. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie

Bonurile de masa se vor majora de la inceputul lunii aprilie, insa nu cu mult, arata Ministerul Muncii. De astfel, exista si o propunere pentru a marii valoarea tichetelor. Ce valoare vor avea tichetele de masa de la 1 aprilie in prezent, tichetele de masa au valoarea de 15,18 lei, dar Parlamentul a adoptat majorarea .

Ministrul Muncii: Pensiile ar putea fi platite in avans cu cateva luni

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca are in vedere plata in avans a pensiilor, pentru ca oamenii sa-si poata acoperi cheltuielile in perioada starii de urgenta decretate de presedintele tarii.

Ministrul Muncii afirma ca nu suntem in situatia de a inchide institutii publice

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, cere institutiilor publice sa nu se inchida si sa nu-si suspende activitatea de relatii cu publicul pentru ca oamenii au nevoie de acestea si trebuie sa fie responsabile.

Ministrul Muncii, catre patroni: Clauza de forta majora trebuie sa fie ultima solutie, salariatii ar ramane fara sprijin

Invocarea clauzelor de forta majora, de catre firmele romanesti, ar trebui sa fie ultima solutie, pentru ca i-ar lasa pe salariati fara niciun sprijin, a atentionat, joi, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in contextul situatiei privind coronavirusul COVID-19.

Ministrul Muncii critica aspru inchiderea caselor de pensii: Este inadmnisibil! Pensionarii stau acum la coada la Posta! Vor fi demisi directorii din Capitala

Ministrul Muncii Violeta Alexandra a criticat aspru, joi, inchiderea caselor de pensii, spunand ca acum pensionarii stau la coada la oficiile postale, ceea ce creste riscul de contaminare.

Citu pregateste masuri pentru clientii bancilor, pentru atenuarea efectului economic al epidemiei de coronavirus

Ministrul interimar al Finantelor Florin Citu a transmis vineri seara ca a avut discutii cu reprezentantii sectorului bancar si pregateste pachete de masuri pentru clientii bancilor, atat persoane fizice cat si companii, care sa atenueze efectul economic al epidemiei de coronavirus.

Violeta Alexandru, aviz negativ la audieri. Ministrul Muncii nu a raspuns la telefon

Violeta Alexandru, propusa pentru la Ministerul Muncii, a primit aviz negativ la audierile prin videoconferinta din Parlament.

MARCEL VELA: Starea de urgenta ne va permite sa luam cele mai potrivite masuri pentru limitarea noului coronavirus

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, duminica, ca s-a lucrat non-stop la intocmirea notei de fundamentare care va permite presedintelui instituirea starii de urgenta.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )