Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministrul Muncii: Va fi infiintata de urgenta o comisie pentru recalcularea pensiilor pe baza de contributivitate

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: Va fi infiintata de urgenta o comisie pentru recalcularea pensiilor pe baza de contributivitate

O comisie inter-ministeriala va fi infiintata de urgenta, pe 28 decembrie, cu scopul inceperii recalcularii pensiilor pe baza de contributivitate, a declarat, joi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, in conferinta de presa organizata dupa preluarea mandatului, scrie Agerpres. continuă pe Adevărul

MINISTRUL MUNCII: infiintam de urgenta o comisie pentru recalcularea pensiilor pe baza de contributivitate

O comisie inter-ministeriala va fi infiintata de urgenta, pe 28 decembrie, cu scopul inceperii recalcularii pensiilor pe baza de contributivitate, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, in conferinta de presa organizata dupa preluarea mandatului, conform Agerpres.

Turcan: infiintam de urgenta o comisie pentru recalcularea pensiilor pe baza de contributivitate

O comisie inter-ministeriala va fi infiintata de urgenta, pe 28 decembrie, cu scopul inceperii recalcularii pensiilor pe baza de contributivitate, a declarat, joi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, in conferinta de presa organizata dupa preluarea mandatului, relateaza Agerpres.

Va fi infiintata o comisie pentru recalcularea pensiilor pe baza de contributivitate. Raluca Turcan: Vom anunta doar deciziile. Nu voi intra in speculatii despre regimul de calcul sau momentul majorarii

Raluca Turcan, noul ministru al Muncii, a anuntat ca a solicitat echipei din minister sa ii prezinte structura unei comisii care sa fie infiintata de urgenta, incepand cu 28 decembrie, si care sa aiba in.

Ministrul Muncii, anuntul asteptat de toti romanii. Cu cat se vor majora pensiile si alocatile in 2021

Vesti bune pentru copii si varstnici. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat in cursul zilei de ieri majorarea pensiilor si a alocatiilor incepand de anul urmator. Cu cat vor creste alocatiile Violeta Alexandru a confirmat ieri, la RFI, ca anul 2021 va fi unul al majorarilor, in care nici alocatiile si nici pensiile nu vor .

MINISTRUL MUNCII: Calculul pentru majorarea salariului minim se modifica, el va creste cel putin cu rata inflatiei

Metoda de calcul pentru stabilirea cresterii salariului minim pentru anul viitor se modifica, astfel ca salariul minim va creste cel putin raportat la rata inflatiei, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, intr-o conferinta de presa organizata dupa preluarea mandatului, conform Agerpres.

Ministrul Muncii: Alocatiile copiilor vor creste cu 20% la inceputul anului viitor. Si pensiile se vor majora

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca alocatiile copiilor vor creste cu 20% la inceputul anului viitor si cu acelasi procent la jumatatea anului. Violeta Alexandru, despre cresterea.

Ministrul Muncii cere recalcularea de urgenta a pensiilor pe baza de contributivitate

Raluca Turcan, noul ministrul al Muncii, cere recalcularea de urgenta a pensiilor pe baza de contrib.

Senatul a aprobat schimbarea Regulamentului pentru a putea fi infiintata o noua comisie pentru stiinta, inovatie si tehnologie

Senatul a aprobat, in plenul de marti, suplimentarea ordinii de zi si schimbarea Regulamentului forului legislativ pentru a putea fi infiintata o noua comisie permanenta parlamentara pentru stiinta, inovatie si tehnologie. De asemenea, a fost scos cuvantul stiinta din denumirea comisiei pentru invatamant pentru nu fi confundate cele doua comisii,.

VIOLETA ALEXANDRU, MINISTRUL MUNCII: Alocatiile copiilor vor creste cu inca 20%, de la 1 ianuarie 2021

Programul de guvernare al coalitiei de centru-dreapta contine si majorarea alocatiei copiilor asa cum a fost ea stabilita, etapizat, de catre guvernul Orban, la sfarsitul lunii iulie, a anuntat actualul ministru al Muncii, Violeta Alexandru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )