Libnet.ro
UNICEF

22:15

MINISTRUL MUNCII: Calculul pentru majorarea salariului minim se modifica, el va creste cel putin cu rata inflatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL MUNCII: Calculul pentru majorarea salariului minim se modifica, el va creste cel putin cu rata inflatiei

Metoda de calcul pentru stabilirea cresterii salariului minim pentru anul viitor se modifica, astfel ca salariul minim va creste cel putin raportat la rata inflatiei, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, intr-o conferinta de presa organizata dupa preluarea mandatului, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Trebuie sa existe un mecanism de crestere a punctului de pensie, care sa tina cont de inflatie si de majorarea salariului minim (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca trebuie sa existe un mecanism de crestere a punctului de pensie, care sa tina cont de inflatie, dar si de majorarea salariului minim pe.

Ministrul Muncii, anuntul asteptat de toti romanii. Cu cat se vor majora pensiile si alocatile in 2021

Vesti bune pentru copii si varstnici. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat in cursul zilei de ieri majorarea pensiilor si a alocatiilor incepand de anul urmator. Cu cat vor creste alocatiile Violeta Alexandru a confirmat ieri, la RFI, ca anul 2021 va fi unul al majorarilor, in care nici alocatiile si nici pensiile nu vor .

Consumatorii de energie vor putea fi despagubiti pentru servicii de proasta calitate ale furnizorilor Fiecare minut de intarziere la call center este taxat cu 0,02% din valoarea salariului minim

Furnizorii de energie vor primi note in functie de calitatea serviciilor oferite consumatorilor, potrivit unui proiect de ordin al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Punctajul obtinut si valorile indicatorilor de performanta vor fi publicate in comparatorul ofertelor de furnizare a energiei electrice. in cazul in care depaseste un anumit indicator de calitate, furnizorul va trebui sa plateasca anumite compensatii consumatorilor. in general, fiecare zi care depaseste nivelul stabilit prin indicatorul de calitate, pentru diverse servicii, se taxeaza cu 4% din valoarea salariului minim brut pe economie. De asemenea, fiecare minut de intarziere la call center este taxat cu 0,02% din valoarea salariului minim.

Cine este Claudiu Nasui, propunerea pentru Ministerul Economiei: Militant pentru zero impozite si contributii pe echivalentul salariului minim

Claudiu Nasui 35 ani), deputat USR, se afla la al doilea mandat in Parlament si este propus sa ocupe functia de ministru al economiei in viitorul Guvern. in 2016 a fost consilierul ministrului de finante, in Guvernul Ciolos. Este deputatul care militeaza cel mai mult pentru impozit zero pe echivalentul salariului minim, idee care, deocamdata, nu poate fi pusa in aplicare avand in vedere ca ar crea o gaura bugetara de circa 10 miliarde de euro intr-un an.

MINISTRUL MUNCII: infiintam de urgenta o comisie pentru recalcularea pensiilor pe baza de contributivitate

O comisie inter-ministeriala va fi infiintata de urgenta, pe 28 decembrie, cu scopul inceperii recalcularii pensiilor pe baza de contributivitate, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, in conferinta de presa organizata dupa preluarea mandatului, conform Agerpres.

Ministrul Muncii: Va fi infiintata de urgenta o comisie pentru recalcularea pensiilor pe baza de contributivitate

O comisie inter-ministeriala va fi infiintata de urgenta, pe 28 decembrie, cu scopul inceperii recalcularii pensiilor pe baza de contributivitate, a declarat, joi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Raluca Turcan, in conferinta de presa organizata dupa preluarea mandatului, scrie Agerpres.

Ministrul Muncii: Alocatiile copiilor vor creste cu 20% la inceputul anului viitor. Si pensiile se vor majora

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca alocatiile copiilor vor creste cu 20% la inceputul anului viitor si cu acelasi procent la jumatatea anului. Violeta Alexandru, despre cresterea.

VIOLETA ALEXANDRU, MINISTRUL MUNCII: Alocatiile copiilor vor creste cu inca 20%, de la 1 ianuarie 2021

Programul de guvernare al coalitiei de centru-dreapta contine si majorarea alocatiei copiilor asa cum a fost ea stabilita, etapizat, de catre guvernul Orban, la sfarsitul lunii iulie, a anuntat actualul ministru al Muncii, Violeta Alexandru.

Ludovic Orban: Noi am propus un mecanism de crestere a salariului minim, tinand cont de inflatie, productivitate si de cresterea economica De ce planul nu e inclus in vreo reglementare (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca liberalii au pus la punct un mecanism prin care salariul minim pe economie sa fie majorat tinand cont de rata inflatiei, de indicele de productivitate si de.

Ministrul Muncii cere recalcularea de urgenta a pensiilor pe baza de contributivitate

Raluca Turcan, noul ministrul al Muncii, cere recalcularea de urgenta a pensiilor pe baza de contrib.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )