Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu, despre legea unitara a salarizarii. De cand vor creste salariile

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu, despre legea unitara a salarizarii. De cand vor creste salariile

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat ca legea salarizarii unitare este la aceasta ora intr-o ultima citire. Legea la ora actuala este intr-o ultima citire. Ea este rodul mai multor ra. continuă pe Antena3

Cat de realiste sunt salariile de 3.600 de euro promise medicilor de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu

Salariile medicilor vor creste pana la 3. 600 de euro, iar cele ale rezidentilor pana la 4. 000 de lei pana in anul 2020, promite ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Specialistii in economie atrag atentia ca o astfel de previziune nu este sustenabila si ar crea o speranta gresita in randul populatiei, pentru ca Romania nu are o crestere a productivitatii care sa permita marirea veniturilor.

Lia Olguta Vasilescu si legile lui Ceausescu: Lucram cu specialisti care inca inainte de 1989 au lucrat la legea salarizarii unitare

Lia Olguta Vasilescu tanjeste dupa legile lui Nicolae Ceausescu. Ministrul Muncii sustine ca, in privinta banilor bugetarilor, pe atunci lucrurile erau mai bine structurate. Asa ca va lua principii.

in 2018, salariile medicilor vor ajunge pana la 3.600 de euro

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, potrivit proiectului legii salarizarii unitare, anul viitor, salariile medicilor vor ajunge pana la 3. 600 de euro pentru un medic de la ATI.

Anuntul majorarii salariilor medicilor la 3.600 de euro, o declaratie total populista si demagogica

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a criticat, luni, anuntul facut de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, de majorare a salariilor medicilor la 3. 600 de euro, despre care a spus ca este o aberatie si ca orice discutie despre salarizarea din domeniul bugetar trebuie sa inceapa cu o lege a salarizarii unitare.

Proiect al Guvernului: Un angajator care formeaza un ucenic va primi pe toata perioada calificarii 250 de euro lunar

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat joi in cadrul sedintei de Guvern ca va fi aprobat un proiect de lege prin care angajatorii vor fi obligati sa deconteze un salariu minim pe economie pentru.

Guvernul pregateste un nou proiect: Un angajator care formeaza un ucenic va primi pe toata perioada calificarii 250 de euro lunar

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, joi, la inceputul sedintei Executivului, ca va fi aprobat un Proiect de lege prin care angajatorilor li se va deconta salariul minim pe economie daca incadreaza ucenici si stagiari.

Premierul Grindeanu, despre Legea Educatiei: Daca se impune sa fie schimbata, trebuie sa raspunda nevoilor societatii

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marti, inr-un interviu acordat Europa FM, ca Legea Educatiei trebuie sa raspunda asteptarilor actuale ale societatii. Astfel, o eventuala modificare a actului normativ va fi rezultatul unei dezbateri ample.

Sergiu Manea, BCR, despre legea insolventei personale: Riscam sa aplicam o noua lege fara sa o cunoastem

Este foarte important cum vom aplica legea insolventei persoanelor fizice. E absolut critic. Aplicarea legii trebuie sa ia in calcul un intreg ecosistem in care bancile si clientii trebuie sa isi asume obligatii si drepturi prin intelegerea detaliata a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )