Libnet.ro
UNICEF

13:15

Premierul Grindeanu, despre Legea Educatiei: Daca se impune sa fie schimbata, trebuie sa raspunda nevoilor societatii

România Liberă România Liberă,
Premierul Grindeanu, despre Legea Educatiei: Daca se impune sa fie schimbata, trebuie sa raspunda nevoilor societatii

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, marti, inr-un interviu acordat Europa FM, ca Legea Educatiei trebuie sa raspunda asteptarilor actuale ale societatii. Astfel, o eventuala modificare a actului normativ va fi rezultatul unei dezbateri ample. continuă pe România Liberă

Sorin Grindeanu, despre evaluarea DNA: Tudorel Toader este omul potrivit la momentul potrivit si am incredere in el

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, a vorbit, marti, la Europa FM, despre anchetele desfasurate de ministrul Justitutiei, Tudorel Toader, privind activitatea DNA in cazul dosarului OUG 13, despre care spune ca este omul potrivit la momentul potrivit. De asemenea, premierul a spus si ca ministrul nu este dator sa explice coalitiei de guvernare actiunile sale, de vreme ce el i-a dat libertatea deplina sa gestioneze acest domeniu.

Grindeanu despre Dragnea: S-a trecut de la numarat oua la numarat stiuci. O sa-l invat sa schieze, trebuie sa stii sa cazi

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, referindu-se la postarea de pe Facebook in care Liviu Dragnea scria ca l-a invatat cum sa prinda peste, ca s-a trecut de la numarat oua la numarat stiuci. Premierul a precizat ca-l va invata pe presedintele PSD sa schieze, asa cum el l-a invatat sa pescuiasca, potrivit News. ro.

Grindeanu, despre incasarile la buget: Lucrurile stau foarte bine. Mult peste un miliard jumate

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, dupa intalnirea pe care a avut-o cu ministrul Finantelor si reprezentantii ANAF, ca situatia incasarilor la buget in prima jumatate a lunii martie este foarte buna fata de anul trecut.

Sorin Grindeanu, despre numirea sefului SIE: Nu a fost pe ordinea de zi a coalitiei de guvernare. Sunt de acord cu Liviu Dragnea

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, la Parlament, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca este acord cu seful PSD, Liviu Dragnea, in ceea ce priveste numirea sefului Serviciului de Informatii Externe SIE).

Sorin Grindeanu, despre incasarile la buget: Lucrurile stau foarte bine

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, referitor la intalnirea pe care a avut-o in cursul diminetii cu ministrul Finantelor si reprezentantii ANAF, ca a fost o intanire de lucru si ca vor fi facute evaluari, precizand ca situatia incasarilor la.

Sorin Grindeanu, despre excursia la pescuit cu seful PSD: Ca pescar incepator, am inteles ca stau foarte bine. Eu pot sa-l invat sa schieze pe domnul Dragnea. inteleg ca nu sta foarte bine in acest domeniu

Premierul Sorin Grindeanu a facut, luni, precizari referitoare la excursia la pescuit pe care a facut-o impreuna cu seful PSD, Liviu Dragnea. in acest context, el a precizat ca nu a mai pescuit inainte, dar ca, in schimb, il poate invata pe liderul social-democrat sa schieze.

ECONOMIA TARII LA RAPORT! Premierul Grindeanu, intrevedere cu ministrul Finantelor si seful ANAF

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a avut luni, la Palatul Victoria, o intalnire cu ministrul Finantelor, Viorel Stefan, cu presedintele ANAF, Bogdan Stan, pentru evaluarea stadiului implementarii celor 14 m.

Sergiu Manea, BCR, despre legea insolventei personale: Riscam sa aplicam o noua lege fara sa o cunoastem

Este foarte important cum vom aplica legea insolventei persoanelor fizice. E absolut critic. Aplicarea legii trebuie sa ia in calcul un intreg ecosistem in care bancile si clientii trebuie sa isi asume obligatii si drepturi prin intelegerea detaliata a.

Am discutat cu premierul italian despre situatia romanilor din Sicilia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Roma, ca a discutat cu premierul Italiei, Paolo Gentiloni, despre situatia cetatenilor romani care lucreaza in Sicilia si care ar fi exploatati, acesta din urma asigurandu-l ca se va implica si va da semnale clare autoritatilor pentru clarificarea situatiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4398 seconds )