Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Guvernul va plafona indemnizatiilor pentru cresterea copilului

România Liberă România Liberă,
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Guvernul va plafona indemnizatiilor pentru cresterea copilului

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern, ca va fi discutata si aprobata Ordonanta de Urgenta care prevede plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului la 8. 500 lei. continuă pe România Liberă

Lia Olguta Vasilescu a cerut adoptarea OUG privind pensiile speciale: Valoarea neta a pensiei nu va putea depasi media soldelor sau salariilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern, ca Ordonanta de Urgenta privind pensiile speciale prevede doua mari modificari fata de actuala legislatie.

Lia Olguta Vasilescu anunta modificarile aduse legii privind pensiile speciale: Pensiile aflate in plata nu vor fi micsorate

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a prezentat, in debutul sedintei de Guvern de vineri, propunerile din Ordonanta de urgenta referitoare la pensiile speciale, aratand ca una dintre masuri.

Ministrul Muncii: Indemnizatia pentru cresterea copilului, plafonata la8500 lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, vineri, in sedinta de Guvern, ca ministerul propune plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului la suma de8500 lei. Vom reveni cu.

Ministrul Muncii, explicatii in premiera despre varsta de pensionare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a negat, intr-o interventie telefonica la Obiectiv, de la Antena 3, ca Guvernul ar intentiona cresterea varstei de pensionare in.

Olguta Vasilescu: Indemnizatia pentru cresterea copilului, PLAFONATA. Care este suma maxima (VIDEO)

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, vineri, in sedinta de Guvern, ca pe ordinea de zi a este inscrisa si OUG privind plafonarea indemnizatiei pentru mame la 8500 de lei, suma maxima.

Olguta Vasilescu: Ordonanta de urgenta priveste toate categoriile de pensii speciale

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a precizat ca proiectul de ordonanta de urgenta care va intra pe ordinea de zi a sedintei de guvern se refera la toate pensiile speciale, mai putin cele ale.

Ministrul Muncii si ministrul Finantelor: Salariile nu vor scadea dupa mutarea contributiilor de la angajator la angajat

Niciun salariu din Romania nu va scadea in momentul in care va fi schimbat sistemul de contributii, a declarat luni seara, la Antena 3, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Si ministrul de Finante, Ionut Misa, a vorbit in cadrul unei emsiuni la Realitatea TV despre pensiile speciale si despre mutarea contributiilor sociale de la angajator la angajat.

Guvernul Tudose plafoneaza indemnizatiile pentru cresterea copiilor. Nici un parinte nu va primi mai mult de 8.500 lei, indiferent de salariul pe care il castiga

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern, ca va fi discutata si aprobata Ordonanta de Urgenta care prevede plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului la 8. 500 lei.

Guvernul a decis: Pensiile nesimtite raman nesimtite. Cele aflate in plata nu sunt afectate (VIDEO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu a prezentat vineri, la inceputul sedintei de guvern, datele cuprinse in proiectul de ordonanta de urgenta privind pensiile speciale. Guvernul a decis:.

Ce schimbari face guvernul la pensiile speciale

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat vineri, in debutul sedintei de guvern, ca ordonanta de urgenta ce se discuta astazi prevede doua mari modificari fata de actuala legislatie: pensiile de serviciu nu se vor mai indexa cu cresterile salariale, ci cu inflatia, iar valoarea neta a pensiei nu va putea depasi media soldelor sau salariilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )