Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu anunta modificarile aduse legii privind pensiile speciale: Pensiile aflate in plata nu vor fi micsorate

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu anunta modificarile aduse legii privind pensiile speciale: Pensiile aflate in plata nu vor fi micsorate

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a prezentat, in debutul sedintei de Guvern de vineri, propunerile din Ordonanta de urgenta referitoare la pensiile speciale, aratand ca una dintre masuri. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu a cerut adoptarea OUG privind pensiile speciale: Valoarea neta a pensiei nu va putea depasi media soldelor sau salariilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern, ca Ordonanta de Urgenta privind pensiile speciale prevede doua mari modificari fata de actuala legislatie.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Guvernul va plafona indemnizatiilor pentru cresterea copilului

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern, ca va fi discutata si aprobata Ordonanta de Urgenta care prevede plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului la 8. 500 lei.

Lia Olguta Vasilescu, anunt important despre contractele de munca

Rata somajului a scazut in Romania in iunie cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta 5,4%), conform datelor Institutului National de Statistica INS) pu.

Olguta Vasilescu: Indemnizatia pentru cresterea copilului, PLAFONATA. Care este suma maxima (VIDEO)

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, vineri, in sedinta de Guvern, ca pe ordinea de zi a este inscrisa si OUG privind plafonarea indemnizatiei pentru mame la 8500 de lei, suma maxima.

Olguta Vasilescu: Ordonanta de urgenta priveste toate categoriile de pensii speciale

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a precizat ca proiectul de ordonanta de urgenta care va intra pe ordinea de zi a sedintei de guvern se refera la toate pensiile speciale, mai putin cele ale.

Nu este decisa nicio crestere a varstei de pensionare

Lia Olguta Vasilescu sustine ca declaratia premierului Mihai Tudose privind cresterea varstei de pensionare a fost inteleasa gresit si ca in proiectul legii pensionarii aflat in lucru la Ministerul Sanatatii nu este prevazuta o astfel de masura.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )