Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Unele salarii vor scadea dupa noua lege a salarizarii

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Unele salarii vor scadea dupa noua lege a salarizarii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, sustine ca prin noua Lege a salarizarii unitare vor scadea doar salariile bugetarilor de lux, care au avut pana in prezent un salariu urias,. continuă pe Antena3

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Toate calculele despre legea salarizarii

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei cum arata legea salarizarii unice pe toate categoriile socio-profesionale. Pentru alinierea functiilor pe aceasta ierarhizare.

Lia Olguta Vasilescu: inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali. Asta e situatia

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la o emisiune difuzata marti de Antena 3, ca in cele 24 de ore cat a fost retinuta, a putut sa vada faptul ca inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali, chiar ea fiind pusa intr-o celula numai cu intelectuale.

Sporurile vor fi plafonate la 30% in noua lege a salarizarii; vor scadea doar salariile bugetarilor de lux

ACTUALIZARE 07:39 Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca prin noua Lege a salarizarii unitare vor scadea doar salariile bugetarilor de lux, care au avut pana in prezent un salariu urias, in timp ce toate sporurile din sistem vor fi plafonate la 30%. *Lia Olguta Vasilescu: Proiectul Legii salarizarii unitare va fi prezentat joi, in comitetul executiv al PSD, de catre Dragnea.

Lia Olguta Vasilescu: Am fost urmarita trei luni de zile cu mandat pentru siguranta nationala

Lia Olguta Vasilescu a povestit in emisiunea Sinteza Zilei ca a fost urmarita si ascultata timp de trei luni pe siguranta nationala. Fostul edil a recunoscut ca a aflat acest lucru, mult.

Vasilescu, despre legea salarizarii: Mai sunt salarii care vor scadea. Sporurile vor fi plafonate la 30%

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu sustine ca in noua lege a salarizarii vor fi si salarii care vor scadea, respectiv ale bugetarilor de lux, iar toate sporurile vor fi plafonate la 30%.

Olguta Vasilescu: Legea salarizarii s-a lucrat la partid, mai putin in minister. N-o sa mai vedeti ajutoare sociale cu nemiluita

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca legea salarizarii unitare s-a lucrat, in proportie la 80%, la sediul PSD. in legatura cu piata muncii, ministrul a precizat ca institutia doreste ca Romania sa ajunga la o rata scazuta a somajului, iar ajutoarele sociale nu vor mai fi date la oricine.

Mihai Gadea, in vizita la Ministerul Muncii. Imagini din biroul ministrului Lia Olguta Vasilescu

Mihai Gadea a fost prezent in aceasta dimineata in sediul Ministerului Muncii, unde ministrul Olguta Vasilescu si-a prezentat specialistii cu care lucreaza. Totodata, fostul primar al Craiovei.

Ministrul Muncii, anunt important pentru toti pensionarii: Pensiile vor fi platite anticipat, inainte de Paste

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, la Romania TV, ca romanii isi vor primi pensiile cu doua zile mai devreme decat de obicei, adica pe 14 aprilie, pentru a se putea bucura de.

Olguta Vasilescu: inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali!

Inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali, a declarat Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Mai mult, aceasta a sustinut ca inclusiv ea, cand a fost retinuta pentru 24 de ore, a stat.

Olguta Vasilescu: inchisorile din Romania sunt pline de INTELECTUALI!

Inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali, a declarat Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Mai mult, aceasta a sustinut ca inclusiv ea, cand a fost retinuta pentru 24 de ore, a stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )