Libnet.ro
UNICEF

12:15

Olguta Vasilescu: inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali!

B1 B1,
Olguta Vasilescu: inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali!

Inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali, a declarat Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Mai mult, aceasta a sustinut ca inclusiv ea, cand a fost retinuta pentru 24 de ore, a stat. continuă pe B1

Olguta Vasilescu: inchisorile din Romania sunt pline de INTELECTUALI!

Inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali, a declarat Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Mai mult, aceasta a sustinut ca inclusiv ea, cand a fost retinuta pentru 24 de ore, a stat.

Lia Olguta Vasilescu: inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali. Asta e situatia

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, la o emisiune difuzata marti de Antena 3, ca in cele 24 de ore cat a fost retinuta, a putut sa vada faptul ca inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali, chiar ea fiind pusa intr-o celula numai cu intelectuale.

Olguta Vasilescu, la Antena 3: Am avut numai intelectuale in camera de la arest/ Inchisorile Romaniei sunt pline de intelectuali

Ministrul Muncii Olguta Vasilescu este femeia puternica din aceasta seara a Antenei 3 la Sinteza zilei. O emisiune pe acelasi calapod cu cea dedicata Gabrielei Firea. Olguta a vorbit si despre perioada in care a fost retinuta pentru 24 de ore spunand ca a avut anumite retineri fata de persoanele cu care ar fi urmat sa imparta celula, dar o gardiana a linistit-o spunandu-i sa stea linistita caci doamna Olguta, sunt numai intelectuale in camera. Inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali. asta e situatia, a concluzionat Olguta Vasilescu. Detalii de atmosfera: Intrebarea serii vine de la Mihai Gadea: Oare consilierul dumneavoastra orb se uita acum la emisiune?! Se repliaza insa rapid si precizeaza impropriu spus se uita.

Cinci modele de autovehicule ale Opel din Romania sunt rechemate in service din cauza unor posibile probleme

Opel Southeast Europe LIc, reprezentanta din Romania, a notificat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) despre inceperea derularii unei campanii de rechemare in service a cinci modele de autovehicule din cauza unor posibile probleme, se arata intr-un document postat pe site-ul institutiei.

O tara proasta, plina de intelectuali destepti

Ministrul Muncii, doctorul in sociologie, deci intelectualul Olguta Vasilescu, a facut urmatoarea observatie profunda: inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali. De fapt Romania geme de falsi universitari si de pseudo-specialisti. Pretutindeni avem cercetatori in apa de ploaie si analisti ai gaurilor din covrigi. Catastrofa intelectuala a Romaniei nu se vede in puscarii, ci in universitati.

O tara proasta, plina de intelectuali destepti. Suntem la coada tuturor clasamentelor, dar suntem in fruntea tuturor ifoselor

Ministrul Muncii, doctorul in sociologie, deci intelectualul Olguta Vasilescu, a facut urmatoarea observatie profunda: inchisorile din Romania sunt pline de intelectuali. De fapt Romania geme de falsi universitari si de pseudo-specialisti. Pretutindeni avem cercetatori in apa de ploaie si analisti ai gaurilor din covrigi. Catastrofa intelectuala a Romaniei nu se vede in puscarii, ci in universitati - scrie profesorul universitar Doru Pop pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Olguta Vasilescu: Legea salarizarii s-a lucrat la partid, mai putin in minister. N-o sa mai vedeti ajutoare sociale cu nemiluita

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca legea salarizarii unitare s-a lucrat, in proportie la 80%, la sediul PSD. in legatura cu piata muncii, ministrul a precizat ca institutia doreste ca Romania sa ajunga la o rata scazuta a somajului, iar ajutoarele sociale nu vor mai fi date la oricine.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Unele salarii vor scadea dupa noua lege a salarizarii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, sustine ca prin noua Lege a salarizarii unitare vor scadea doar salariile bugetarilor de lux, care au avut pana in prezent un salariu urias,.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu: Toate calculele despre legea salarizarii

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei cum arata legea salarizarii unice pe toate categoriile socio-profesionale. Pentru alinierea functiilor pe aceasta ierarhizare.

Lia Olguta Vasilescu: Am fost urmarita trei luni de zile cu mandat pentru siguranta nationala

Lia Olguta Vasilescu a povestit in emisiunea Sinteza Zilei ca a fost urmarita si ascultata timp de trei luni pe siguranta nationala. Fostul edil a recunoscut ca a aflat acest lucru, mult.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )