Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ministrul Muncii, Marius Budai: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, Marius Budai: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat luni ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile. continuă pe Antena3

MARIUS BUDAI: in cel mai scurt timp vom lansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a lansa in cel mai scurt termen scolile profesionale, a declarat astazi ministrul Muncii, Marius Budai, referitor la masurile pe care Guvernul le are in vedere pentru rezolvarea crizei de forta de munca, conform Agerpres.

Dodon spera ca in cel mai scurt timp va avea posibilitatea de a avea o intrevedere cu Zelenski pentru a discuta agenda relatiilor bilaterale

Presedintele Igor Dodon l-a felicitat pe Volodimir Zelenski luni, 22 aprilie, cu victoria la prezidentialele din Ucraina. in acest context, seful statului si-a exprimat speranta ca in cel mai scurt timp va avea o intrevedere bilaterala cu noul lider de la Kiev.

Ministrul Muncii: in cel mai scurt timp vom relansa scolile profesionale

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale poarta discutii cu Ministerul Educatiei pentru a gasi cele mai bune solutii la criza cu care se confrunta piata muncii din Romania.

Ministrul Muncii, precizari despre pensionarii care beneficiaza de recalculare. Toti vor primi instiintare acasa

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat sambata seara ca pensionarii vor primi prin posta scrisori prin care vor fi informati cu privire la situatia recalculata a pensiei.

Ministrul Muncii, anunt important despre pensii

Ministrul Muncii, Marius Budai, a anuntat sambata seara ca, pentru a veni in sprijinul tuturor pensionarilor care nu au acces si pentru buna informare a acestora, ministerul sau va trimite fiecaruia acasa.

Ministrul Muncii a anuntat cati bani mai are Romania pentru pensii inainte de Pasti

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale,Marius Budai, le da asigurari pensionarilor ca exista bani de pensii inainte de sarbatori. Budai a mai spus ca peste 33. 000 de pensii au fost recalculate in.

Marius Budai: 30.000 din cele 33.000 de pensii recalculate au fost deja puse in plata

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, s-a adresat pensionarilor pentru a-i asigura ca isi vor primi pensiile recalculate. 000 de dosare de pensii au fost supuse recalcularii, iar 30. 000 au fost puse deja in plata.

Ministrul Muncii: 30.000 din cele 33.000 de pensii recalculate au fost deja puse in plata

Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a dat asigurari tuturor pensionarilor ca isi vor primi pensiile recalculate, in baza unui efort facut de toate casele de pensii din tara si a spus ca, din cele 33. 000 de dosare de pensii supuse recalcularii, au fost puse deja in plata 30. 000, relateaza Mediafax.

Bogdan Trif: Legea Turismului va fi aprobata cel mai devreme la inceputul lunii mai

Legea Turismului va fi aprobata cel mai devreme la inceputul lunii mai, iar birourile de promovare externa vor fi reinfiintate pana la sfarsitul anului, a anuntat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania

Soselele din tara nu duc lipsa de accidente grave, din pacate, asa ca mai mereu vezi la stiri tot felul de cazuri dramatice. Nici in trecutul tarii n-am dus-o mai bine, avand in vedere cel mai grav accident din istoria Romaniei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )