Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ministrul Muncii, masuri de ULTIMA ORA pentru angajatori

B1 B1,
Ministrul Muncii, masuri de ULTIMA ORA pentru angajatori

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a anuntat, joi, masuri de ultima ora pentru angajatori. PSD-ista a anuntat ca a pregatit o hotarare de Guvern care prevede prelungirea termenului limita de trimitere. continuă pe B1

Anunt important facut de ministrul Muncii. Cine sunt romanii care vor avea salariile marite cu 15%, anul viitor

Angajatii din Ministerul Muncii vor avea salarii mai mari cu 15%, anul viitor. Anuntul a fost facut de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la dezbaterea bugetului asigurarilor sociale din Comisia de Munca a .

Ministrul Transporturilor, masuri dupa crima de marti: Din 2018 se vor monta panouri de protectie in statiile de metrou

Felix Stroe, ministru al Transporturilor, a anuntat masuri serioase pentru a evita pe viitor repetarea unor incidente tragice precum cele de marti cand o criminala a ucis o tanara de 25 de ani in.

CRIMINALA de la metrou, pe punctul de a face iNCA O VICTIMA? Nu vreau sa PANICHEZ, dar.... Detalii de ULTIMA ORA

Femeia arestata pentru omor calificat si tentativa de omor dupa oribila crima de la metroul bucurestean a fost pe punctul de a face o a treia victima. Magdalena Serban este acuzata ca, marti seara, a.

S-a aflat in urma cu PUTIN TIMP! Modificarea CODURILOR PENALE ... DECIZIE de ULTIMA ORA lui Florin Iordache

Comisia parlamentara speciala condusa de Florin Iordache, autorul OUG13, va incepe lunea viitoare discutiile pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala, informeaza.

Ministrul Ilan Laufer, raspuns dur pentru ambasadorul Canadei: Va implicati in politica interna a Romaniei, ceea ce va este strict interzis

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, ii da o replica dura ambasadorului Canadei in Romania, Kevin Hamilton, dupa ce oficialul a spus ca tara sa, alaturi de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )