Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministrul Muncii a plecat in Germania pentru a vedea conditiile in care lucreaza muncitorii romani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Muncii a plecat in Germania pentru a vedea conditiile in care lucreaza muncitorii romani

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a plecat in Germania pentru a vedea la fata locului care sunt problemele cu care se confrunta lucratorii romani. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Muncii: Angajatii care nu au primit banii pentru somajul tehnic pentru luna martie sa faca urgent plangeri la ITM. Banii au fost trimisi de doua saptamani

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca a primit plangeri de la angajati aflati in somaj tehnc care nu si-au primit banii pentru luna martie si ii indeamna sa depuna de urgenta plangeri la ITM.

VIDEO Moment penibil in sedinta de Guvern. Premierul si ministrul Muncii s-au contrazis

Premierul Ludovic Orban si ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-au contrazis in sedinta de Guvern pe tema mastilor pentru persoanele cu venituri mici. in final, ministrul Muncii i-a dat dreptate sefului. Clasic.

CORONAVIRUS |Ministrul Sportului, Ionut Stroe, a prezentat conditiile in care se pot relua antrenamentele in cazul sporturilor individuale in aer liber, incepand din 15 mai (VIDEO)

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a prezentat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, masurile referitoare la reluarea activitatilor sportive incepand din data de 15 mai, atunci cand.

Avertisment pentru romani: mesajul care a ajuns pe toate telefoanele. Se intampla de azi

Desi legea adoptata de Parlament si promulgata de Klaus Iohannis va fi activa abia din 18 mai, Romania e in stare de alerta inca de azi. Dar Comitetul pentru Situatii de Urgenta n-are.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )