Libnet.ro
UNICEF

16:16

CORONAVIRUS |Ministrul Sportului, Ionut Stroe, a prezentat conditiile in care se pot relua antrenamentele in cazul sporturilor individuale in aer liber, incepand din 15 mai (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ministrul Sportului, Ionut Stroe, a prezentat conditiile in care se pot relua antrenamentele in cazul sporturilor individuale in aer liber, incepand din 15 mai (VIDEO)

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a prezentat, miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, masurile referitoare la reluarea activitatilor sportive incepand din data de 15 mai, atunci cand. continuă pe B1

Presedintele unui club de fotbal din Brasov, apel disperat catre ministrul Ionut Stroe! Nu vrem ca sportivii nostri sa ajunga pe strazi, drogati!

Presedintele clubului de fotbal din liga a patra, ACS Steagu Rosu Brasov, Eduard Gherghe, a trimis o scrisoare deschisa catre ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, pe care-l roaga sa gaseasca o.

Cand va putea fi reluata Liga 1 - Ministrul Ionut Stroe vine cu precizari clare despre tenisul de camp

Ionut Stroe, ministrul Sportului, a avut miercuri o conferinta de presa in care a venit cu noi precizari despre reluarea Ligii 1 la fotbal sau despre regulile stricte care trebuie indeplinite la tenisul de camp.

VIDEO. Ionut Stroe, despre reluarea competitiilor sportive in Romania

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, a afirmat ca este devreme deocamdata sa se discute .

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului: Antrenamentele fotbalistilor se reiau din 15 mai. Lista sporturilor permise pentru profesionisti si amatori

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a prezentat in exclusivitatea la Antena 3, planul pentru reluarea activitatilor sportive la nivel profesionist, cu aplicabilitate si pentru pasionatii si amatorii de sport. Ministrul a prezentat si masurile de igiena si distantare sociala ce trebuie luate pentru a preveni contaminarea.

CORONAVIRUS |Ministrul Nicolae Ciuca a vorbit cu secretarul american al Apararii, Mark Esper. Pe agenda discutiilor, actiunile de dezinformare desfasurate de Rusia si China in timpul pandemiei

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, a avut o convorbire marti, la telefon, cu omologul sau american, Mark T. Esper. Pe agenda discutiilor au figurat cooperarea dintre armatele celor doua tari, ajutorul reciproc.

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )