Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii, ultimele informatii despre salarii

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, ultimele informatii despre salarii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despreneintelegerile privind legea salarizarii. Ministrul a mai spus si cine sunt beneficiarii. continuă pe Antena3

100 de minute: Ministrul Muncii, in direct la Antena 3, cu ultimele informatii despre salarii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, va fi invitata Alessanderi Stoicescu, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3. Ministul va clarificaneintelegerile privind legea salarizarii. Cine sunt.

Ministrul Muncii transmite informatii distorsionate, trunchiate sau false

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, transmite public informatii distorsionate, trunchiate sau de-a dreptul false, incercand sa justifice, cu orice pret, niste masuri pe care realitatea le dovedeste ca fiind prost concepute si ale caror consecinte grave sunt resimtite, acum, de catre cetateni, a afirmat, ieri, Bogdan Hossu, presedintele Confederatiei Nationale Sindicale Cartel ALFA, referindu-se la modificarile Codului Fiscal, intrate in vigoare anul acesta.

Liderul BNS, replica pentru ministrul Muncii: Ce spune despre ordonanta de urgenta care vizeaza angajatii part-time

Presedintele Blocului National Sindical BNS), Dumitru Costin, raspunde acuzatiilor Olgutei Vasilescu. Acesta sustine ca BNS nu a blocat avizul din cadrul Consiliului Economic si Social CES) pentru o.

in ultimele sase luni, niciun reprezentant al grefierilor nu s-a adresat ministerului, abia luni au trimis un comunicat de presa

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu ii invita pe grefieri la dialog maine, pentru a vedea daca este vorba despre o eroare de calcul al salariilor, asa cum s-a mai intamplat in cazul asistentilor sociali.

Scandal urias pe tema salariilor. Ce va face ministrul Muncii

Scadal urias cu salariile romanilor. Dupa transferul contributiilior sociale si aplicarea legii salarizarii, zeci de mii de bugetari si alte doua milioane de angajati din sectorul privat au inceput deja sa.

Teodorovici fuge de explicatiile despre salarii

Eugen Teodorovici a plecat, luni, in ritm alert de la Ministerul Finantelor, fara sa mai dea explicatiile asteptate de zeci de mii de angajati. Le-a spus jurnalistilor ca se grabeste si ca vor da.

Secretarul general al PNL cere demiterea Liei Olguta Vasilescu. Cum e caracterizat ministrul Muncii

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, ii cere premierului Viorica Dancila sa o demita pe Lia Olguta Vasilescu, detinatoarea portofoliului Muncii din Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )