Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Muncii: Vor fi scaderi salariale intre 10 si 40%, dar vor fi afectati bugetarii cu salarii foarte mari. Ce taiere se aplica la salariul lui Iohannis

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: Vor fi scaderi salariale intre 10 si 40%, dar vor fi afectati bugetarii cu salarii foarte mari. Ce taiere se aplica la salariul lui Iohannis

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, admite ca in cazul unor bugetari salariile vor scadea cu procente intre 10 si 40 la suta, cea mai mare scadere fiind in cazul presedintelui Romaniei. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu: Scaderi salariale intre 10% si 40% pentru foarte putini bugetari

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a admis joi ca pentru o serie de bugetari - foarte putini - vor exista reduceri salariale cuprinse intre 10 si 40%, incepand cu 1 ianuarie 2018, dar a sustinut ca este vorba despre unii dintre bugetari, argumentand insa ca era necesar sa corectam aceste dezechilibre.

Vor fi scaderi salariale intre 10 si 40%

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, admite ca in cazul unor bugetari salariile vor scadea cu procente intre 10 si 40 la suta, cea mai mare scadere fiind in cazul presedintelui Romaniei.

Ministrul Muncii recunoaste: Cresterile salariale pentru bugetari sunt de doar 4%, pe net, prin legea salarizarii

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a confirmat luni ca legea salarizarii va aduce o crestere neta de numai 4% a salariilor pentru bugetari.

Ministrul Muncii a facut un anunt-soc. Pret RCA redus cu 40%! Cine ar putea beneficia de aceasta oferta

Ministrul Muncii a facut un anunt-soc, la audierea de la Parlament. Tinerii ar putea plati cu pana la 40% mai putin pentru asigurarile RCA. Olguta Vasilescu nu a explicat insa cum ar putea fi.

Majorari salariale intre 5-10 % pentru 28.000 de politisti, de la 1 februarie

Ministerul de Interne anunta majorari salariale intre 5-10 % pentru 28. 000 de politisti, de la 1 feb.

Anuntul facut de ministrul Muncii. Angajatii care vor avea salarii mai mici

Februarie este luna in care se incaseaza primele salarii modificate, asa cum prevede legea salarizarii. in timp ce unii bugetari se vor bucura de lefuri mai mari, exista si angajati ai statului care vor primi sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )