Libnet.ro
UNICEF

16:00

Anuntul facut de ministrul Muncii. Angajatii care vor avea salarii mai mici

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de ministrul Muncii. Angajatii care vor avea salarii mai mici

Februarie este luna in care se incaseaza primele salarii modificate, asa cum prevede legea salarizarii. in timp ce unii bugetari se vor bucura de lefuri mai mari, exista si angajati ai statului care vor primi sa. continuă pe Antena3

Zodiile care vor avea parte de surprize frumoase in februarie. Vezi daca te afli printre ele

Horoscop februarie 2018. Februarie 2018 este o luna ce pare la prima vedere banala, dar care poate deveni impredictibila. Banala, fiindca nu este presarata cu aspecte planetare spectaculoase. Impredictibila,.

Ministrul Muncii a facut un anunt-soc. Pret RCA redus cu 40%! Cine ar putea beneficia de aceasta oferta

Ministrul Muncii a facut un anunt-soc, la audierea de la Parlament. Tinerii ar putea plati cu pana la 40% mai putin pentru asigurarile RCA. Olguta Vasilescu nu a explicat insa cum ar putea fi.

Ministrul Muncii: Vor fi scaderi salariale intre 10 si 40%, dar vor fi afectati bugetarii cu salarii foarte mari. Ce taiere se aplica la salariul lui Iohannis

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, admite ca in cazul unor bugetari salariile vor scadea cu procente intre 10 si 40 la suta, cea mai mare scadere fiind in cazul presedintelui Romaniei.

Ministrul Muncii recunoaste: Cresterile salariale pentru bugetari sunt de doar 4%, pe net, prin legea salarizarii

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a confirmat luni ca legea salarizarii va aduce o crestere neta de numai 4% a salariilor pentru bugetari.

Persoanele fizice vor avea voie sa produca energie electrica si s-o vanda

Persoanele fizice care vor sa produca energie regenerabila in capacitati de pana la 100 kW vor putea.

Romania, in topul tarilor care vor pierde cei mai multi locuitori pana in anul 2050

Organizatia Natiunilor Unite a precizat care sunt tarile care vor pierde cei mai multi locuitori pana in anul 2050. Populatia Romaniei se va reduce drastic cu 5 milioane de locuitori. Pana in anul 2050, tara va avea 14,3 milioane de locuitori, comparativ cu 19,6 milioane in 2017, scrie publicatia rusa Isvestia, citata de Rador.

Theresa May: Ce se va intampla cu europenii care vor veni in Regat dupa luna martie 2019

Premierul britanic Theresa May a avertizat, joi, ca europenii care vor veni in Marea Britanie dupa B.

Universitatea Bucuresti: Fonduri UE de 34.000 Euro pentru romani care vor sa faca mici afaceri

Romani care vor sa-si deschida mici afaceri in zona de sud-est a tarii vor putea sa obtina fonduri europene de maximum 160. 000 de lei circa 34. 000 de euro) fiecare, printr-un proiect derulat de Universitatea din Bucuresti si Camera Consultantilor Fiscali, cu inscriere on-line.

O noua taxa pentru romani. Anuntul facut de Ministerul Agriculturii

Reprezentantii Organizatiei Interprofesionale Legume-Fructe i-au semnalat ministrului Agriculturii, Petre Daea, situatia dificila cu care se confrunta din cauza taxei pe ambalajele de sticla, iar oficialul le.

Cetatenii europeni care vin in regat dupa Brexit nu vor avea aceleasi drepturi ca cei care au venit anterior

Cetatenii europeni care vin in Marea Britanie in perioada de tranzitie, dupa ce regatul va parasi Uniunea Europeana UE), urmeaza sa nu aiba aceleasi drepturi ca cei care au venit inaintea acestei date, a declarat astazi premierul britanic Theresa May, relateaza The Associated Press.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )