Libnet.ro
UNICEF

17:31

Ministrul propus pentru Educatie, sustinut de sefii coalitiei. Tariceanu: Am impresia ca nu e profesor de limba romana... (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul propus pentru Educatie, sustinut de sefii coalitiei. Tariceanu: Am impresia ca nu e profesor de limba romana... (VIDEO)

Ministrul propus pentru Educatie e sustinut de sefii coalitiei chiar si cu greseli gramaticale la activ. intrebat ce parere are despre gafele lui Valenin Popa, Calin Popescu Tariceanu spune ca nu vede. continuă pe B1

Ministrul propus pentru Educatie, surprins facand greseli gramaticale si de limba (VIDEO)

O inregistrare video in care Valentin Popa, propus pentru functia de ministru al Educatiei, face numeroase greseli de limba a aparut in mediul online la cateva ore de la anuntul privind.

Ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu as fi pus PSD-ul intr-o astfel de situatie

Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri, a vorbit in emisiunea Exces de putere, de la Antena 3, despre informatiile aparute in spatiul public, potrivit carora ar fi.

VIDEO Ministrul propus pentru Educatie, surprins in repetate randuri facand greseli gramaticale si de limba

O inregistrare video in care Valentin Popa, propus pentru functia de ministru al Educatiei, face numeroase greseli de limba a aparut in mediul online la cateva ore de la anuntul privind includerea sa in Guvernului Dancila. Rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava vorbeste despre pamblica si face numeroase dezacorduri.

Cine este Radu Oprea, ministrul propus pentru Mediul de Afaceri

Senatorul Stefan-Radu Oprea 47 de ani), propunerea PSD pentru Mediul de Afaceri, este absolvent al Facultatii de Utilaj Tehnologic Universitatea de Petrol si Gaze, Ploiesti) in 1994, si al.

Valentin Popa, ministrul propus la Educatie: experienta universitara; acuzat de conflicte de interese

Valentin Popa, ministrul propus la Portofoliul Educatiei, este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. CV-ul sau arata o vasta experienta in mediul universitar insa nu pomeneste nimic despre domeniul invatamantului preuniversitar. Valentin Popa a fost acuzat de conflicte de interese ce au legatura cu o firma unde lucreaza sotia sa.

Traian Basescu, despre ministrul propus la Educatie: Dragnea, ia-ti analfabetul la partid! Dar nu ne pricopsi cu groparul educatiei, Cati Andronescu!

Liderul PMP, Traian Basescu, critica vehement desemnarea lui Valentin Popa pentru functia de ministru al Educatiei, transmitandu-i presedintelui PSD Liviu Dragnea sa isi ia analfabetul la partid si sa nu ne pricopseasca nici cu groparul educatiei, numita Cati Andronescu.

Ioana Bran (Ministrul propus al Tineretului si Sportului), dupa meciul Simonei Halep: Am vazut astazi un popor unit in jurul unui simbol national

Ministrul propus al Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a scris, sambata, pe Facebook, a vazut un popor unit in jurul unui simbol national, ea subliind ca acest lucru o determina sa acorde atentie deosebita ambasadorilor Romaniei, care sunt sportivii de performanta.

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, despre procesul de evaziune: Nu exista niciun proces astazi

Ministrul desemnat pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a declarat, vineri, ca nu este vinovat de evaziune fiscala si ca in prezent nu mai exista niciun proces in instanta pe numele sau, lucrurile fiind transate de mult, scrie News. ro. In 2016, Radu Oprea a fost trimis in judecata intr-un dosar de evaziune fiscala, dar completul de judecata de la Inalta Curte de Casatie si Justitie a constatat mai multe nereguli in rechizitoriu.

Tariceanu, despre faptul ca ministrul propus la Mediul de Afaceri este trimis in judecata: Aproape nu exista om politic fara un dosar pe cap

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, vineri, ca nu stia ca Radu Oprea, propus ministru pentru Mediul de Afaceri, este trimis in judecata, dar ca aproape nu exista om politic fara un dosar pe cap si trebuie sa functioneze prezumtia de nevinovatie.

Ministrul propus la Finante, anunt CAPITAL despre DECLARATIA 600! Toti romanii TREBUIE SA AFLE!

Senatorul Eugen Teodorovici a fost nominalizat vineri pentru a conduce Ministerul Finantelor Publice. Imediat dupa ce a iesit de la sedinta Comitetului Executiv National CEx) al PSD, in care s-a decis car.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )