Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Sanatatii afirma ca tara noastra inca nu a atins varful epidemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Sanatatii afirma ca tara noastra inca nu a atins varful epidemiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a efectuat, sambata, o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde in ultimele zile s-au inregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus in randul cadrelor medicale, atragand atentia asupra faptului ca Romania nu a atins inca varful epidemiei de coronavirus si ca relaxarea nu este deocamdata o optiune. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii afirma ca legea vaccinarii trebuie sa existe

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca sustine o lege a vaccinarii si crede ca persoanele vulnerabile ar trebui sa isi faca vaccinul antigripal. Tataru a spus ca, dupa stabilizarea coronavirusului, Romania ar putea sa cerceteze un vaccin impotriva Covid-19.

Iohannis, discutie la telefon cu presedintele Frantei I-a transmis lui Macron ca in Romania inca nu a fost atins varful epidemiei de coronavirus

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi o discutie la telefon cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, caruia i-a prezentat masurile luate in criza COVID, subliniind ca in Romania numarul persoanelor infectate si al celor care au decedat este inca in crestere si ca, potrivit expertilor, in tara noastra inca nu s-a atins varful epidemiei, potrivit Administratiei prezidentiale.

Laborator de teste luat din donatii la Targu Jiu zace nefolosit. Ministrul Sanatatii nu a dat inca avizul

Situatie halucinanta la Targu Jiu. De mai bine de o saptamana s-a inaugurat laboratorul de genetica moleculara, unde zilnic s-ar putea face sute de teste, dar medicii stau si se uita la aparatura performanta.

Ministrul Sanatatii: Trebuie gestionat foarte bine momentul 1 Mai. Lumea simte nevoia unei relaxari, dar inca nu este cazul

Sfarsitul acestei saptamani, adica perioada 1-3 mai, s-ar putea dovedi momentul care sa dea peste cap o evolutie incurajatoare pana acum a epidemiei de coronavirus in Romania, ceea ce ar intarzia mult asteptatele masuri de relaxare incepand din 15 mai, avertizeaza ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

MINISTRUL SANATATII: Un al doilea val al epidemiei de coronavirus este asteptat in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat sambata, la Iasi, ca de doua luni rabdarea oamenilor este pusa la incercare, apreciind ca daca si momentul 1-3 mai este gestionat bine, atunci sunt sperante si pentru relaxare.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Nu vreau sa ne gandim la relaxare. Acest weekend trebuie sa fie altfel, pentru a avea in anii urmatori sarbatori normale cu cei dragi (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a ajuns, sambata, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, in contextul in care acolo s-au inregistrat mai multe cazuri de infectare cu coronavirus in randul personalului medical. Nelu.

Ministrul Sanatatii vrea un raport cu privire la modul in care au fost raportate decesele COVID-19 in Suceava

Evaluarea pe care ministrul Sanatatii a cerut-o echipei coordonate de generalul Ionel Oprea, care a coordonat Spitalul Judetean Suceava, va include si situatia privind modul de raportare a deceselor, in conditiile in care vineri au fost anuntate sase decese produse la Suceava la inceputul lunii aprilie, iar conform lui Oprea au fost neconcordante intre datele inregistrate la morga spitalului si cele din evidentele medicale.

Ministrul Sanatatii, despre posibila relaxare din 15 mai: Tine de noi daca vor putea exista astfel de masuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi, 30 aprilie, la Suceava ca misiunea echipei militare de conducere a Spitalului Judetean Sf. Ioan cel Nou s-a incheiat. Managementul a fost predat unei echipe civile. Ministrul a spus ca unitatea medicala va trebui sa devina ceea ce a fost inainte de pandemie: un spital etalon.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Botosaniul ar putea deveni a doua Suceava. 125 de cadre medicale sunt diagnosticate cu COVID-19

Numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus a crescut ingrijorator de mult in Botosani, iar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca acest judet ar putea deveni o a doua Suceava. Potrivit.

Ministrul Sanatatii, intalnire cu manageri de spital din zona Moldovei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a avut, la Prefectura Vaslui, o intalnire cu managerii spitalelor .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )