Libnet.ro
UNICEF

21:30

MINISTRUL SANATATII: Un al doilea val al epidemiei de coronavirus este asteptat in octombrie-decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MINISTRUL SANATATII: Un al doilea val al epidemiei de coronavirus este asteptat in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat sambata, la Iasi, ca de doua luni rabdarea oamenilor este pusa la incercare, apreciind ca daca si momentul 1-3 mai este gestionat bine, atunci sunt sperante si pentru relaxare. continuă pe Ziarul Bursa

Prof. Streinu Cercel: Asa vom amana al doilea val de coronavirus

Prof. Adrian Streinu-Cercel a vorbit despre masurile importante pe care va trebui sa le luam pentru a ne proteja de un al doilea val.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Ne asteptam pentru octombrie - decembrie la un al doilea val al epidemiei de coronavirus (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a declarat ca autoritatile se asteapta la un nou val de infectari cu coronavirus, in perioada octombrie - decembrie. Totul va depinde, insa, de cum gestionam acum situatia. Nelu.

Nelu Tataru: Ne asteptam la un al doilea val de imbolnaviri in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat sambata, 2 mai, la Iasi, ca nu este momentul relaxarii, varful epidemic nefiind inca atins. in acelasi timp, Tataru a afirmat ca un al doilea val al epidemiei ar fi de asteptat in octombrie-decembrie.

Ministrul Sanatatii: Ne asteptam la un al doilea val in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a vizitat, sambata, spitale din judetele Vaslui si Iasi si a explicat ca a vrut sa vada care este starea personalului medical, a echipamentelor si cum se face evaluarea pacientului la intrarea in UPU, al doilea val al epidemiei putand sa vina in toamna, potrivit Mediafax.

Nelu Tataru: Ne asteptam la un al doilea val de imbolnaviri in octombrie-decembrie

Nelu Tataru, a declarat sambata, 2 aprilie ca un al doilea val al epidemiei ar fi de asteptat in octombrie-decembrie.

Ministrul Sanatatii afirma ca tara noastra inca nu a atins varful epidemiei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a efectuat, sambata, o vizita la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde in ultimele zile s-au inregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus in randul cadrelor medicale, atragand atentia asupra faptului ca Romania nu a atins inca varful epidemiei de coronavirus si ca relaxarea nu este deocamdata o optiune.

Ministrul Sanatatii: Asteptam al doilea val de pandemie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se asteapta ca in lunile octombrie-decembrie sa fie .

Ministrul Sanatatii: Trebuie gestionat foarte bine momentul 1 Mai. Lumea simte nevoia unei relaxari, dar inca nu este cazul

Sfarsitul acestei saptamani, adica perioada 1-3 mai, s-ar putea dovedi momentul care sa dea peste cap o evolutie incurajatoare pana acum a epidemiei de coronavirus in Romania, ceea ce ar intarzia mult asteptatele masuri de relaxare incepand din 15 mai, avertizeaza ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Der Spiegel: De ce se tem cercetatorii de un al doilea val de Covid-19?

Restrictiile stricte ale Germaniei in privinta contactului dintre oameni nu au infrant virusul - ele doar au obtinut mai mult timp pentru tara. Epidemiologii considera ca va veni un al doilea val, scrie Der Spiegel, citat de Rador. Este ceea ce s-a intamplat si acum un secol in cazul Gripei Spaniole. Dupa un prim val, infectia letala s-a intors toamna in numeroase orase, coplesindu-le cu acest al doilea atac. Coronavirus: Semne de degradare in Germania, dupa masurile de relaxare din 20 aprilie.

Coronavirus |Premierul Ungariei, despre posibila aparitie a unui al doilea val de imbolnaviri in octombrie si noiembrie

Premierul Ungariei, Viktor Orban, preconizeaza aparitia unui al doilea val de imbolnaviri provocate de epidemia de coronavirus in toamna. Acesta spune ca numarul cazurilor de imbolnaviri se va diminua pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )