Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ministrul Sanatatii, anunt despre situatia de la Institutul Marius Nasta: Managerul a informat despre demararea anchetei

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, anunt despre situatia de la Institutul Marius Nasta: Managerul a informat despre demararea anchetei

Ministerul Sanatatii sustine ca Directia de Sanatate Publica Bucuresti si de managerul Institutului National de Pneumftiziologie Marius Nasta au informat despre demararea unei anchete epidemiologice in ca. continuă pe Antena3

A murit si al doilea pacient de la Institutul Marius Nasta, care a fost infectat cu o bacterie periculoasa

Al doilea pacient a murit la Institutul Marius Nasta din Bucuresti, infectat cu o bacterie deosebit de periculoasa. Joi a decedat primul pacient infectat cu acinetobacter, o bacterie prezenta mai ales in salile d.

Ministrul Sanatatii: Directia de Sanatate Publica monitorizeaza cazul de la Institutul Marius Nasta inca de saptamana trecuta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca Directia de Sanatate Publica monitorizeaza cazul de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, ea precizand ca s-au prelevat probe care au fost trimise pentru analize la Institutul Cantacuzino.

DSP face ancheta epidemiologica la Institutul Marius Nasta, unde doi pacienti au murit din cauza infectiilor spitalicesti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a demarat o ancheta epidemiologica la Institutul National de Pneumftiziologie Marius Nasta din Capitala, unde doi pacienti au murit, saptamana trecuta, din cauza infectiilor spitalicesti. Potrivit Ministerului Sanatatii, ancheta DSP a inceput in seara de 9 februarie, imediat dupa ce managerul Institutului a anuntat reprezentantii DSP despre identificarea unor cazuri de pacienti cu infectii nososcomiale in sectia de Terapie Intensiva a unitatii sanitare.

Starea pacientelor infectate cu acinetobacter de la Institutul Marius Nasta este foarte grava

Starea celor doua paciente infectate cu acinetobacter, internate la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, este foarte grava, a declarat luni pentru AGERPRES managerul unitatii medicale.

Pacienti de la Institutul Marius Nasta, infectati cu acinetobacter. Doi au murit. A fost declansata o ancheta epidemiologica, internarile la Terapie Intensiva, limitate

Doi pacienti internati la sectia de Terapie Intensiva de la Institutul de Pneumologie Marius Nasta si confirmati cu acinetobacter au murit in ultima saptamana, alte doua persoane fiind infectate si aflate sub tratament.

Cod rosu la Institutul Marius Nasta: Un pacient a murit si alti doi sunt in stare grava din cauza unei bacterii agresive. Spitalul a oprit internarile (VIDEO)

Un barbat a murit, iar alti doi oameni sunt in stare grava dupa ce s-au contaminat cu o bacterie agresiva, in cel mai mare spital din Capitala. Este vorba de Institutul de Pneumologie Marius Nasta. Cei doi.

Managerul Institutului Marius Nasta: Starea pacientelor infectate cu acinetobacter este foarte grava. Alti doi pacienti au murit saptamana trecuta

Managerul Institutului Marius Nasta din Capitala, Beatrice Mahler, sustine ca starea de sanatate a celor doua paciente care sunt infectate cu acinetobacter este foarte grava. Saptamana trecuta, alti doi pacienti internati in unitatea sanitara, infectati cu aceeasi bacterie, au murit, iar Directia de Sanatate Publica face o ancheta in spital.

Cod rosu la Institutul Marius Nasta: Doi pacienti au murit din cauza unei bacterii agresive. Spitalul a oprit internarile (VIDEO)

UPDATE:Doua persoaneau decedat la Institul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti din cauza infectatiei cu acineto-bacter. Cea de-a doua persoana care a decedat este unul din pacientii internati.

Bacterie extrem de periculoasa la Spitalul 'Marius Nasta'. Doi pacienti au murit

Doi pacienti de la Institutul de Pneumologie Marius Nasta s-au contaminat cu o bacterie agresiva si au murit. Managerul Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, Beatrice Mahler, a declarat ca doi oameni au murit in aceasta saptamana la Institutul de Pneumoftiziologie, din cauza infectiei cu acinetobacter multirezistent.

Bacterie extrem de periculoasa la Spitalul Marius Nasta. Doi pacienti au murit

Doi pacienti de la Institutul de Pneumologie Marius Nasta s-au contaminat cu o bacterie agresiva si au murit, informeaza Digi24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )