Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora! Se impune carantina in Bucuresti? Ce spune despre reintoarcerea la starea de urgenta

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, anunt de ultima ora! Se impune carantina in Bucuresti? Ce spune despre reintoarcerea la starea de urgenta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat in exclusivitate a Antena3, ca suntem pe o a doua panta ascendenta, cu o transmitere comunitara accentuata. Ministrul a precizat ca, desi in Ilfov au fost inregistrate un numar deosebit de mare de noi cazuri, nu exista in acest moment riscul carantinarii. Nelu Tataru a sustinut, de asemenea, un trend descendent in tendinta de parasire a unitatilor medicale de catre pacientii Covid-19 simptomatici, aflati sub tratament. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, avertisment de ultima ora: Exista riscul ca numarul cazurilor sa creasca

Ministrul Sanatatii se arata in continuare ingrijorat de numarul mare de infectari si nu exclude ca acesta sa fie si mai mare. Totodata, Nelu Tataru spune ca mesajul transmis de OMS tarilor afectate de pandemie sa se trezeasca la realitate in urma situatiei pandemice nu este un mesaj doar pentru populatie.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem pe a doua cocoasa. Cresterea acestui numar ne arata si gravitatea cazurilor noi. Ce spune ministrul Sanatatii despre carantinarea localitatilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca, in acest moment, nu se ia in calcul varianta carantinarii vreunei localitati din Romania, in contextul in care de cateva saptamani, tara noastra se.

Vor fi redeschise scolile din septembrie? Ministrul Sanatatii: Avem scenarii de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate

O decizie privind redeschiderea unitatilor de invatamant din septembrie, odata cu noul an scolar, va fi luata la sfarsitul lunii august, in functie de evolutia pandemiei de COVID-19, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. El spune ca scenariile autoritatilor sunt de la cele mai sumbre, pana la cele adaptate.

Ce se va intampla in noul an scolar? Ministrul Sanatatii vine cu detalii de ultim moment

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a dat asigurari ca in aceste luni de vara va fi gestionata fiecare etapa referitoare la pandemie pentru a sti ce masuri se vor lua in septembrie, cand va incepe noul an scolar.

Ce spune ministrul Sanatatii despre redeschiderea restaurantelor

Regulile pentru redeschiderea restaurantelor exista din momentul redeschiderii teraselor, insa trebuie adaptate si, mai ales, respectate, a declarat luni ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Noi vrem sa fie cat mai repede, a raspuns Tataru, intrebat daca va fi posibila redeschiderea restaurantelor incepand cu 9 iulie.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Proiectul privind carantinarea si izolarea a fost aprobat de Guvern si merge de urgenta in Parlament Raed Arafat: Initiativa, folositoare si in alte situatii

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat, luni, ca proiectul pentru gestionarea pandemiei de coronavirus, care pune in concordanta cerintele CCR privind carantinarea, izolarea si internarea obligatorie, a .

Nelu Tataru a izbucnit in lacrimi in direct! Ce s-a intamplat cu ministrul Sanatatii

La sfarsitul lunii martie, secretarul de stat de atunci, Nelu Tataru devenea ministrul Sanatatii, dupa demisia fortata a lui Victor Costache. De atunci acesta se afla aproape permanent in deplasari prin tara pentru a rezolva diverse situatii determinate de pandemie.

Atentie, turisti! Anunt de ultima ora pentru cei care calatoresc in Grecia

Atentie! Grecia poate modifica oricand, fara preaviz, conditiile de intrare pe teritoriul sau, anunta Ministerul Afacerilor Externe.

Ministrul Sanatatii: A fost aprobat un nou proiect de lege! Ce trebuie sa stie toti romanii

Nou proiect de lege pentru carantina si izolare. 18 decese inregistrate in ultimele 24 de ore la pacienti confirmati cu COVID-19.

MAE, anunt de ultima ora. Ce se petrece acum la intrarea in Grecia

Autoritatile elene au instituit, de la 1 iulie, noi reguli privind intrarea cetatenilor straini in Republica Elena, fapt care a determinat cozi uriase de masini in unele zile. Totusi, potrivit MAE, duminica, fluxul in punctul de frontiera dintre Bulgaria si Republica Elena Kulata Promachonas) se desfasoara normal, fara coloana de autoturisme in asteptare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )