Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ministrul Sanatatii anunta cand ar putea scapa Romania de pandemie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii anunta cand ar putea scapa Romania de pandemie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat ca prin vaccinare am putea scapa de pandemie, intr-un timp cat de cat definit. continuă pe Adevărul

Ministrul Santatii: Prin vaccinare, in 6 - 9 luni am putea scapa de pandemie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a subliniat luni ca pandemia poate fi oprita prin vaccinare in sase - noua luni si ca, pentru a castiga timp, este nevoie ca regulile sanitare impuse sa fie respectate, relateaza Agerpres.

Ministerul Sanatatii anunta ca BOR va sprijini campania de vaccinare anti-COVID

Ministerul Sanatatii anunta ca Biserica Ortodoxa Romana BOR) va difuza materiale informative despre.

Ministrul Sanatatii german isi sondeaza sansele la functia de cancelar. Este pregatit Partidul Crestin-Democrat pentru un presedinte homosexual?

In cursa pentru presedintia Partidului Crestin-Democrat german, ministrul Sanatatii, Jens Spahn, este numarul doi dupa Armin Laschet, premierul landului Renania de Nord-Westafalia. Ultimul a fost taxat puternic in contextul focarului de Covid-19 de la firma de procesare a carnii, Tonnies, unde au fost afectati si multi romani. Acum, exista informatii ca Spahn are ambitii si mai sus, sondandu-si sansele de a deveni cancelar, la alegerile din septembrie 2021. Actuala criza de sanatate i-a dat ocazia sa se profileze. Este insa oare CDU un partid pregatit pentru a lansa un homosexual in cursa pentru cancelar?.

Ministrul Sanatatii: Medicii de familie, un pilon esential in campania de vaccinare. Cum vor fi stimulati acestia

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculecu, a explicat vineri cum vor fi implicati medicii de familie in procesuld e vaccinare impotriva COVID-19 si cum ii va stimula pe acestia Guvernul. in acest sens, Vlad.

Ministrul Sanatatii, nemultumit de activitatea DSP-urilor

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu este multumit de directiile de sanatate publica si.

Ministrul Educatiei anunta ca profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la scoala online vor fi platiti in functie de orele prestate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca cele mai recente raportari arata faptul ca sute de mii de elevi nu au avut acces la scoala online, fie pentru ca nu au mijloace informatice, fie din cauza ca nu au conexiune la internet. El anunta ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in functie de volumul orelor la care vor participa, relateaza News. ro.

Ministrul Educatiei anunta ca profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la scoala online vor fi platiti

Ministrul Educatiei Nationale Sorin Cimpeanu anunta ca cele mai recente raportari arata faptul ca sute de mii de elevi nu au avut acces la scoala online, fie pentru ca nu au mijloace informatice, fie din cauza ca nu au conexiune la internet. El anunta ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in functie de volumul orelor la care vor participa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )