Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul Sanatatii german isi sondeaza sansele la functia de cancelar. Este pregatit Partidul Crestin-Democrat pentru un presedinte homosexual?

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii german isi sondeaza sansele la functia de cancelar. Este pregatit Partidul Crestin-Democrat pentru un presedinte homosexual?

In cursa pentru presedintia Partidului Crestin-Democrat german, ministrul Sanatatii, Jens Spahn, este numarul doi dupa Armin Laschet, premierul landului Renania de Nord-Westafalia. Ultimul a fost taxat puternic in contextul focarului de Covid-19 de la firma de procesare a carnii, Tonnies, unde au fost afectati si multi romani. Acum, exista informatii ca Spahn are ambitii si mai sus, sondandu-si sansele de a deveni cancelar, la alegerile din septembrie 2021. Actuala criza de sanatate i-a dat ocazia sa se profileze. Este insa oare CDU un partid pregatit pentru a lansa un homosexual in cursa pentru cancelar?. continuă pe Hotnews

Informatii suplimentare despre campania de vaccinare anti-COVID, cerute de Avocatul Poporului. Ministrul Sanatatii, directorul STS si medicul Valeriu Gheorghita, destinatarii solicitarii

Avocatul Poporului a cerut informatii suplimentare despre campania de vaccinare anti-COVID de la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, directorul STS, Ionel Sorin Balan si de la presedintele Comitetului de.

Ministrul Sanatatii: Medicii de familie, un pilon esential in campania de vaccinare. Cum vor fi stimulati acestia

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculecu, a explicat vineri cum vor fi implicati medicii de familie in procesuld e vaccinare impotriva COVID-19 si cum ii va stimula pe acestia Guvernul. in acest sens, Vlad.

Ministrul Sanatatii, nemultumit de activitatea DSP-urilor

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, spune ca nu este multumit de directiile de sanatate publica si.

Ministrul Sanatatii pune punct scandalului vaccinarii peste rand de la Spitalul Gaesti: Un fake news bazat pe declaratiile bombastice ale managerului

Ministrul Sanatatii arata ca managerul spitalului din Gaesti, dr. Laurentiu Belusica, nu a incalcat protocolul campaniei de vaccinare, chiar daca pe Facebook acesta scria, marti, ca va administra dozele ramase neutilizate oricui doreste. Vlad Voiculescu spune ca managerul nu a gresit cu nimic, ci foar a facut declaratii bombastice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )