Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ministrul Sanatatii a anuntat ca vaccinul tetravalent va fi distribuit din 28 februarie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii a anuntat ca vaccinul tetravalent va fi distribuit din 28 februarie

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, la Arad, ca a semnat procedurile pentru vaccinul tetravalent, care ar urma sa fie distribuit in toata tara din 28 februarie, in timp ce pentru vaccinul hexavalent contractul va fi semnat saptamana viitoare si a primit garantii ca pretul de la licitatia anulata va fi pastrat. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii a anuntat ca vaccinul tetravalent va fi distribuit din 28 februarie

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, ca a semnat procedurile pentru vaccinul tetravalent, care ar urma sa fie distribuit in toata tara din 28 februarie, in timp ce pentru vaccinul hexavalent contractul va fi semnat saptamana viitoare.

Vaccinul tetravalent va fi distribuit din 28 februarie, a anuntat Ministrul Sanatatii

Vaccinul tetravalent va fi distribuit in toata tara incepand cu 28 februarie, iar pentru vaccinul hexavalent contractul va fi semnat saptamana viitoare, a anuntat Dorel Bodog, Ministrul.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat ca vaccinul tetravalent va fi distribuit, incepand din 28 februarie

Au fost semnate procedurile pentru distribuirea vaccinului tetravalent, informeaza ministrul Sanatatii, Florin Bodog. Vaccinul ar urma sa fie distribuit, in toata tara, incepand din 28 februarie.

Ministrul Sanatatii din Austria a murit de cancer

Ministrul Sanatatii si pentru probleme femeilor din Austria, Sabine Oberhauser, s-a stins din viata joi din cauza cancerului. Acesta avea doar 53 de ani, potrivit agentiei austriece APA. Oberhauser facea.

Controversatul ordin cu privire la copiii cu sindrom Down va fi anulat, a anuntat Ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Dorel Bodog, a anuntat ca, alaturi de Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a luat decizia de a anula ordinul referitor la copiii cu sindrom Down, informeaza news. ro. in.

Ministrul Sanatatii: incercam sa gasim solutii pentru a reporni Institutul Cantacuzino

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, la Arad, ca a avut intalniri cu reprezentatii Institutului Cantacuzino si se cauta solutii pentru reluarea activitatii, iar acesta va ramane in subordinea Ministerului Sanatatii si nu va trece la Cercetare.

Ministrul Sanatatii: Am comunicat BEI ca toate problemele legale cu privire la spitalele regionale au fost solutionate

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, vineri, ca joi a fost trimisa o scrisoare Bancii Europene de Investitii in care se arata ca toate problemele privind documentatiile legate de construirea spitalelor regionale au fost rezolvate de Guvern.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )