Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Ministrul Sanatatii aproba cresterea numarului de testari pentru depistarea COVID-19. Ce categorii de pacienti vor fi testate

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii aproba cresterea numarului de testari pentru depistarea COVID-19. Ce categorii de pacienti vor fi testate

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a aprobat astazi propunerea Comisiei pentru managementul clinic si epidemiologic al COVID 19 privind modificarea algoritmului de testare pentru COVID-19, precum si a definitiei de caz. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii a aprobat cresterea numarului de persoane testate

Ministrul Sanatatii a aprobat astazi extinderea categoriilor de persoane care vor fi testate pentru infectia cu coronavirus, la propunerea Comisiei pentru managementul clinic si epidemiologic al COVID 19. Masura vizeaza testarea suplimentara a pacientilor care sunt inclusi in procedura de transplant sau sunt donatori, a pacientilor oncologici asimptomatici, a gravidelor asimptomatice aflate in carantina si a personalului din caminele pentru batrani.

Ministerul Sanatatii a aprobat cresterea numarului de persoane testate

Ministerul Sanatatii a aprobat, joi, cresterea numarului de persoane testate pentru coronavirus, fii.

Ministrul Sanatatii anunta conducere militara si pentru Spitalul Judetean Focsani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni dimineata ca Spitalul Judetean din Focsani va avea o conducere militara. Ministrul urmeaza sa faca verificari si la Galati.

Ministrul Sanatatii merge luni la Focsani si Galati pentru a evalua situatia unitatilor sanitare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se va afla luni la Focsani si Galati pentru a evalua situatia unit.

Ministerul Sanatatii a aprobat cresterea numarului de persoane testate pentru COVID-19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a aprobat propunerea Comisiei pentru managementul clinic si epidemiologic al COVID 19 privind modificarea algoritmului de testare pentru COVID-19, precum si a definitiei de caz.

Ministerul Sanatatii a aprobat cresterea numarului de persoane testate Nelu Tataru: E necesar sa aplicam masuri de detectie a infectiei la categorii de bolnavi care pot sa dezvolte forme severe

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat joi ca Ministerul Sanatatii a aprobat modificarea algoritmului de testare pentru COVID-19, precum si a definitiei de caz, astfel incat numarul persoanelor testate.

Ministrul Sanatatii, dupa anuntul distribuirii luminii de inviere: Eu am militat pentru continuarea izolarii

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat marti, referindu-se la acordul MAI - Patriarhie privind organizarea pentru Paste, ca a fost consultat in legatura cu acest subiect dar ca el militeaza pentru continuarea izolarii, pentru mentinerea distantarii.

Ministrul Sanatatii, avertisment in contextul acordului MAI-BOR: Putem avea crestere de cazuri COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, s-a aratat ingrijorat de acordul MAI-BOR si a spus ca el a militat in continuare pentru continuarea izolarii si pentru mentinerea distantarii sociale.

MINISTRUL SANATATII: Vom duce si la Focsani o conducere militara

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, merge luni la Focsani, unde 25 de cadre medicale de la spitalul judetean sunt infectate cu coronavirus, iar managerul, la randul sau depistat pozitiv, este in conflict cu ministerul.

Poti lua coronavirus de pe lumanarea cu care primesti Lumina Sfanta? Ce spune ministrul Sanatatii, Nelul Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat joi, la Antena 3, de ce este periculos gestul de a primi lumina de inviere in conditiile de fata ale pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )