Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Sanatatii a cerut un control la Spitalul Judetean Braila, in cazul tinerei care a murit dupa ce a nascut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Sanatatii a cerut un control la Spitalul Judetean Braila, in cazul tinerei care a murit dupa ce a nascut

Victor Costache, ministrul Sanatatii a solicitat reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Braila sa demareze de urgenta o actiune de control la Spitalul Judetean Braila in cazul tinerei de 19 ani care a decedat la o luna dupa ce a nascut, anunta Ministerul Sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

Cazul tinerei decedate la o luna dupa ce a nascut: Ministrul Sanatatii a cerut un control la Spitalul Judetean Braila

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a solicitat reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Braila sa inceapa de urgenta o actiune de control la Spitalul Judetean in cazul tinerei de 19 ani care a murit la o luna dupa ce a nascut.

Control la Spitalul Judetean Braila dupa ce o tanara a murit la o luna dupa ce a nascut. Medicii, acuzati de malpraxis

Victor Costache, ministrul Sanatatii a solicitat reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Braila sa demareze de urgenta o actiune de control la Spitalul Judetean Braila in cazul tinerei de 19 ani care a decedat la o luna dupa ce a nascut, anunta Ministerul Sanatatii.

Victor Costache, ministrul Sanatatii, solicita DSP Braila un control de urgenta la Spitalul Judetean Braila O tanara de 19 ani a decedat la o luna dupa ce a nascut

Victor Costache, ministrul Sanatatii, a solicitat Directiei de Sanatate Publica Braila sa demareze de urgenta o actiune decontrol la Spitalul Judetean Braila in cazul tinerei de 19 ani, care a decedat la.

Ministrul Sanatatii va verifica azi daca pacienta de la Spitalul Sfanta Maria a suferit arsuri grave pe fata in timpul unei operatii si acuza spitalul ca ar fi incercat sa musamalizeze cazul: Este tendinta asta de a ascunde gunoiul sub pres

Noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, joi dimineata, in prima sa conferinta de presa la minister, ca cineva din echipa Ministerului va merge astazi la Spitalul Sfanta Maria, acolo unde o pacienta ar fi suferit arsuri grave la nivelul fetei in timpul unei operatii. Victor Costache acuza unitatea medicala ca ar fi incercat sa musamalizeze acest caz: Este tendinta asta de a ascunde gunoiul sub pres, in loc sa cautam vinovatii. Si cand am sunat noi ni s-a spus ca nu e grav. Cineva din echipa Ministerului va merge acolo.

Ce s-a intamplat la spitalul din Braila, dupa moartea tinerei de 19 ani. Oamenii sunt ingroziti

Luna trecuta, o familie din Braila radea cu un ochi si plangea cu altul. O tanara de doar 19 ani a dat viata unei fetite de nota 10, iar la doar o luna de zile a murit. Mediciul care a asistat la nastere a uitat o bucata de placenta in corpul fetei. Autopsia a aratat .

Jurnalisti, dati afara din Spitalul judetean Gorj, la ordinul managerului. Jurnalist: Un tanar chirurg si-a facut cheful de ziua lui de nastere in blocul operator Manager: Este o campanie de denigrare a imaginii spitalului (VIDEO)

Incident grav la Spitalul judetean Gorj. Mai multi jurnalisti au fost dati afara cu forta din spital, la ordinul managerului institutiei. Totul s-a intamplat in timp ce reprezentantii presei documentau un.

Ministrul Sanatatii: A doua transa de vaccin antigripal administrat gratuit in cabinetele medicilor de familie va fi livrata pe 10 noiembrie

A doua transa de vaccin antigripal administrat gratuit in cabinetele medicilor de familie - 500 de mii de doze - va fi livrata pe data de 10 noiembrie, iar cea de-a treia transa, tot de 500 de mii de doze, ar urma sa fie livrata la inceputul lunii decembrie, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Ministrul Sanatatii: Rezidentiatul va avea loc pe 8 decembrie. Nu schimbam regulile in timpul jocului

Examenul de rezidentiat va avea loc pe 8 decembrie, anunta ministrul Sanatatii, care adauga ca examenul este extrem de important pentru a-i tine pe doctori in tara, iar regulile nu vor mai fi schimbate.

Ministrul Sanatatii: A doua transa de 500.000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe 10 noiembrie

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi ca o a doua transa de 500. 000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe data de 10 noiembrie, iar ultima transa - la inceputul lunii.

Ministrul Sanatatii: A doua transa de 500.000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe 10 noiembrie

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi ca o a doua transa de 500. 000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe data de 10 noiembrie, iar ultima transa - la inceputul lunii decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )