Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Sanatatii: Rezidentiatul va avea loc pe 8 decembrie. Nu schimbam regulile in timpul jocului

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: Rezidentiatul va avea loc pe 8 decembrie. Nu schimbam regulile in timpul jocului

Examenul de rezidentiat va avea loc pe 8 decembrie, anunta ministrul Sanatatii, care adauga ca examenul este extrem de important pentru a-i tine pe doctori in tara, iar regulile nu vor mai fi schimbate. continuă pe Antena3

Examenele nationale, fara teste grila. Monica Anisie: Nu luam decizii peste noapte, nu schimbam regulile in timpul jocului

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat la preluarea mandatului ca nu va schimba examenele nationale, iar acestea vor avea loc asa cum s-a stabilit pana acum. Anisie a declarat ca nu este de acord cu testele grila pentru examenele nationale.

Ministrul Sanatatii: A doua transa de 500.000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe 10 noiembrie

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi ca o a doua transa de 500. 000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe data de 10 noiembrie, iar ultima transa - la inceputul lunii decembrie.

Ministrul Sanatatii: A doua transa de vaccin antigripal administrat gratuit in cabinetele medicilor de familie va fi livrata pe 10 noiembrie

A doua transa de vaccin antigripal administrat gratuit in cabinetele medicilor de familie - 500 de mii de doze - va fi livrata pe data de 10 noiembrie, iar cea de-a treia transa, tot de 500 de mii de doze, ar urma sa fie livrata la inceputul lunii decembrie, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Ministrul Sanatatii: A doua transa de vaccin antigripal, livrata pe 10 noiembrie

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi, citat de Agerpres, ca o a doua transa de 500. 000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe data de 10 noiembrie, iar ultima transa, la inceputul lunii decembrie.

Ministrul Sanatatii: A doua transa de 500.000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe 10 noiembrie

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat joi ca o a doua transa de 500. 000 de doze de vaccin antigripal va fi livrata pe data de 10 noiembrie, iar ultima transa - la inceputul lunii.

Ministrul Sanatatii va verifica azi daca pacienta de la Spitalul Sfanta Maria a suferit arsuri grave pe fata in timpul unei operatii si acuza spitalul ca ar fi incercat sa musamalizeze cazul: Este tendinta asta de a ascunde gunoiul sub pres

Noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, joi dimineata, in prima sa conferinta de presa la minister, ca cineva din echipa Ministerului va merge astazi la Spitalul Sfanta Maria, acolo unde o pacienta ar fi suferit arsuri grave la nivelul fetei in timpul unei operatii. Victor Costache acuza unitatea medicala ca ar fi incercat sa musamalizeze acest caz: Este tendinta asta de a ascunde gunoiul sub pres, in loc sa cautam vinovatii. Si cand am sunat noi ni s-a spus ca nu e grav. Cineva din echipa Ministerului va merge acolo.

Ministrul Sanatatii va verifica astazi situatia pacientei cu arsuri de la Spitalul Sfanta Maria si acuza o tentativa de musamalizare

Noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, a anuntat, joi dimineata, ca un reprezentant al Ministerului va merge astazi la Spitalul Sfanta Maria, acolo unde o pacienta ar fi suferit arsuri grave la nivelul fetei in timpul unei operatii. Acesta acuza unitatea medicala ca ar fi incercat musamalizarea cazului.

Ministrul Sanatatii: Saracia este greu de manageriat

Noul ministru al Sanatatii Victor Costache sustine ca domeniul pe care il conduce este intr-o situa.

Ministrul Sanatatii ii cere bani lui Ludovic Orban: Stiu ca nu o sa-i placa domnului premier. Reactia liderului PNL

Victor Costache, noul ministru al Sanatatii, a anuntat joi, la preluarea mandatului, ca o prioritate pentru el in acest mandat va fi rectificarea bugetara pozitiva. O alta prioritate, stiu ca nu o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )