Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ministrul Sanatatii: O clinica a fost inchisa iar alte trei au fost suspendate, dupa cazul escrocului italian

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: O clinica a fost inchisa iar alte trei au fost suspendate, dupa cazul escrocului italian

O clinica a fost inchisa, iar altor trei li s-a suspendat activitatea si au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 72. 200 de lei in urma controalelor facute de Directia de Sanatate Publica di. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: Clinica inchisa nu a avut niciodata contract cu Matteo Politi. in acest moment, sunt in desfasurare si altecontroale(VIDEO)

Continua scandalul medicilor falsi. O clinica privata a fost inchisa iar alte trei au activitatea suspendata in urma controalelor facute de Directia de Sanatate Publica. Verificarile au avut loc dupa.

10 clinici in care a operat Matteo Politi au fost verificate de DSPMB. O clinica a fost inchisa si alte trei suspendate

Directia de Sanatate Publica din Bucuresti a anuntat Ministerul Sanatatii ca a verificat 10 unitati sanitare private din municipiul Bucuresti, ca urmare a aparitiei in mass-media a informatiilor privind activitatea falsului medic Matteo Politi/Matthew.

IN URMA VERIFICARILOR IN CAZUL FALSULUI CHIRURG: Directia de Sanatate Publica a inchis o clinica si a suspendat activitatea pentru alte trei

Directia de Sanatate Publica din Bucuresti a anuntat Ministerul Sanatatii ca a verificat 10 unitati sanitare private, ca urmare a informatiilor aparute in presa privind activitatea falsului medic Matteo Politi.

Ministrul Sanatatii: Directia de Sanatate Publica monitorizeaza cazul de la Institutul Marius Nasta inca de saptamana trecuta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca Directia de Sanatate Publica monitorizeaza cazul de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, ea precizand ca s-au prelevat probe care au fost trimise pentru analize la Institutul Cantacuzino.

Clinici medicale particulare controlate. O unitate sanitara privata, inchisa. Alte trei au activitatea suspendata

Directia de Sanatate Publica din Bucuresti a verificat 10 unitati sanitare private din municipiul Bucuresti, ca urmare a scandalului iscat in sistem de falsul medic Matteo Politi/Matthew Mode, care a ajuns sa profeseze in clinici private desi avea doar opt clase, punand astfel viata pacientilor in pericol. Totodata, a fost depusa plangere penala impotriva angajatilor care au intocmit si au verificat codurile de parafa.

Programul de tromboliza intravenoasa a fost extins, de anul acesta, anunta ministrul Sanatatii

43 de spitale din intreaga tara in loc de 10 sunt incluse de anul acesta in programul pilot Actiunea prioritara pentru tratamentul interventional al AVC, derulat de Ministerul Sanatatii.

Ministrul Sanatatii, anunt despre situatia de la Institutul Marius Nasta: Managerul a informat despre demararea anchetei

Ministerul Sanatatii sustine ca Directia de Sanatate Publica Bucuresti si de managerul Institutului National de Pneumftiziologie Marius Nasta au informat despre demararea unei anchete epidemiologice in ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )