Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, concluzii dupa primele zile de relaxare: Daca numarul de imbolnaviri va creste, vom interveni si vom impune restrictii (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Sanatatii, concluzii dupa primele zile de relaxare: Daca numarul de imbolnaviri va creste, vom interveni si vom impune restrictii (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a vorbit despre concluziile pe care le-a tras dupa primele zile de relaxare a restictiilor, odata cu trecerea Romaniei de la starea de urgenta, la starea de. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii anunta ca umatoarele 14 zile sunt cele care vor decide noile masuri de relaxare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, duminica, ca in primele doua zile de stare de alerta i s-a parut ca o parte a populatiei si a agentilor economici nu au inteles corect ce trebuie sa faca si se comporta ca si cand s-a revenit la normalitate, ceea ce nu este cazul.

Coronavirus in lume: Ministrul Sanatatii din Brazilia isi da demisia dupa mai putin de o luna in functie, din cauza dezacordurilor cu Bolsonaro pe tema carantinei si a hidroxiclorochinei

Ministrul Sanatatii al Braziliei, Nelson Teich, si-a dat demisia vineri, la mai putin de o luna, in timp ce tara a depasit Germania si Franta la numarul cazurilor, relateaza Reuters.

CORONAVIRUS |Romanii se intorc in tara in primele zile ale starii de alerta: Cozi kilometrice la Vama Nadlac. Timpul de asteptare depaseste uneori cinci ore (VIDEO)

UPDATE, 16 mai, ora 22. 10 - Sambata dupa-amiaza situatia a devenit tensionata in Vama Nadlac, acolo unde s-au vformat cozi imense la intarea in tara. Cateva sute de persoane au inceput sa protesteze .

COVID-19 paralizeaza America de Sud. Ministrul sanatatii din Brazilia a demisionat

Ministrul brazilian al sanatatii, Nelson Teich, si-a prezentat demisia, pentru divergente de vederi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2136 seconds )