Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ministrul Sanatatii demareaza o ancheta in cazul tinerei de 20 de ani decedate din cauza Covid-19, cea mai tanara victima a coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Sanatatii demareaza o ancheta in cazul tinerei de 20 de ani decedate din cauza Covid-19, cea mai tanara victima a coronavirusului

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru, a confirmat sambata, la Iasi, ca o femeie in varsta de 20 de ani, din orasul vasluian Murgeni, este cea mai tanara persoana din Romania care a murit din cauza noului coronavirus si a anuntat ca va demara o ancheta in acest caz, transmite Agerpres. Cea mai tanara victima a COVID-19 in Romania: o tanara de 20 de ani din Vaslui, care suferea si de alte afectiuni. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii: Trebuie gestionat foarte bine momentul 1 Mai. Lumea simte nevoia unei relaxari, dar inca nu este cazul

Sfarsitul acestei saptamani, adica perioada 1-3 mai, s-ar putea dovedi momentul care sa dea peste cap o evolutie incurajatoare pana acum a epidemiei de coronavirus in Romania, ceea ce ar intarzia mult asteptatele masuri de relaxare incepand din 15 mai, avertizeaza ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

MINISTRUL SANATATII: Un al doilea val al epidemiei de coronavirus este asteptat in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat sambata, la Iasi, ca de doua luni rabdarea oamenilor este pusa la incercare, apreciind ca daca si momentul 1-3 mai este gestionat bine, atunci sunt sperante si pentru relaxare.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Nu vreau sa ne gandim la relaxare. Acest weekend trebuie sa fie altfel, pentru a avea in anii urmatori sarbatori normale cu cei dragi (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a ajuns, sambata, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, in contextul in care acolo s-au inregistrat mai multe cazuri de infectare cu coronavirus in randul personalului medical. Nelu.

Ministrul Sanatatii vrea un raport cu privire la modul in care au fost raportate decesele COVID-19 in Suceava

Evaluarea pe care ministrul Sanatatii a cerut-o echipei coordonate de generalul Ionel Oprea, care a coordonat Spitalul Judetean Suceava, va include si situatia privind modul de raportare a deceselor, in conditiile in care vineri au fost anuntate sase decese produse la Suceava la inceputul lunii aprilie, iar conform lui Oprea au fost neconcordante intre datele inregistrate la morga spitalului si cele din evidentele medicale.

Ministrul Sanatatii, despre posibila relaxare din 15 mai: Tine de noi daca vor putea exista astfel de masuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat joi, 30 aprilie, la Suceava ca misiunea echipei militare de conducere a Spitalului Judetean Sf. Ioan cel Nou s-a incheiat. Managementul a fost predat unei echipe civile. Ministrul a spus ca unitatea medicala va trebui sa devina ceea ce a fost inainte de pandemie: un spital etalon.

CORONAVIRUS. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Botosaniul ar putea deveni a doua Suceava. 125 de cadre medicale sunt diagnosticate cu COVID-19

Numarul de cazuri de infectare cu noul coronavirus a crescut ingrijorator de mult in Botosani, iar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca acest judet ar putea deveni o a doua Suceava. Potrivit.

Ministrul Sanatatii, intalnire cu manageri de spital din zona Moldovei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a avut, la Prefectura Vaslui, o intalnire cu managerii spitalelor .

Ministrul Sanatatii: Asteptam al doilea val de pandemie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se asteapta ca in lunile octombrie-decembrie sa fie .

Ministrul Sanatatii: Ne asteptam la un al doilea val in octombrie-decembrie

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a vizitat, sambata, spitale din judetele Vaslui si Iasi si a explicat ca a vrut sa vada care este starea personalului medical, a echipamentelor si cum se face evaluarea pacientului la intrarea in UPU, al doilea val al epidemiei putand sa vina in toamna, potrivit Mediafax.

Ministrul Sanatatii, despre iPS Pimen: Facem toate eforturile sa iasa bine

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, sambata, la Iasi, ca iPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, este in stare stabila, dar medicii raman rezervati, date fiind varsta si alte boli ale ierahului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )