Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ministrul Sanatatii, despre cei care nu respecta autoizolarea: Au venit de frica, dar braveaza, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea. Cand va fi varful

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, despre cei care nu respecta autoizolarea: Au venit de frica, dar braveaza, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea. Cand va fi varful

Cand va fi varful pandemiei de coronavirus in Romania, cate paturi pentru pacientii in stare grava are sistemul medical romanesc, ce capacitate de testare, dar si cati asimptomatici purtatori de virus ar putea fi printre noi, sunt informatii furnizate de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-un interviu pentru Digi24. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania: Desteapta-te, romane a rasunat din masinile de politie pentru toti cei care respecta carantina- UPDATE

Imnul Romaniei a rasunat de pe toate masinile de politie din tara, sambata, de la ora 17. 00, in semn de multumire pentru cei care respecta carantina.

Adevarul Live. Ministrul Sanatatii prezinta situatia privind pandemia de coronavirus. Nu este atat de patogen

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit, la Adevarul Live, despre ultimele raportari privind pandemia de coronavirus, masurile pe care le pregatesc autoritatile si cat de pregatita e Romania pentru trecerea la urmatoarea etapa.

Mirabela Dauer, mesaj de revolta pentru cei care nu respecta carantina: De ce vrei sa iti omori familia?

Cantareata Mirabela Dauer 72 de ani) este revoltata din cauza oamenilor care nu respecta carantina si recomandarile autoritatilor.

Peste 50 de sanctiuni contraventionale pentru cei care nu respecta masurile impuse de Ordonantele Militare

In judetul Mehedinti, conform datelor Directiei de Sanatate Publica, 139 de persoane se afla in carantina din care 17 persoane au intrat si 8 persoane au iesit in ultimele 24 ore), iar 1. 777 de persoane sunt autoizolate si monitorizate la domiciliu din care 280 persoane au intrat si 0 persoane au iesit in ultimele 24 ore).

ALERT Ministrul Sanatatii a demisionat

ACTUALIZARE -14:05 - Klaus Iohannis: Am luat act de demisia domnului Costache si am semnat numirea noului ministru. Domnul Tataru cunoaste situatia si trebuie sa ia urgent masurile necesare pentru combaterea raspandirii virusului. Va depune juramantul azi. --- *ACTUALIZARE - 12:05 - Dan Barna: Premierul s-a ferit sa spuna clar, cu subiect si predicat, de ce a fost schimbat ministrul sanatatii. E dator romanilor cu aceasta explicatie. --- *ACTUALIZARE - 10:30 - Ludovic Orban: Am luat act de aceasta demisie. ii voi transmite presedintelui Klaus Iohannis aceasta demisie pentru a putea sa se emita decret de revocare. Regret demisia domnului ministru, pe de alta parte o inteleg si ii multumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o. ii voi propune domnului presedinte pentru fiunctia de ministru al Sanatatii pe Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii, declaratii de ultima ora. Ce le transmite romanilor, in pragul scenariului 4

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se pregateste pentru Scenariul 4. Nelu Tataru preconizeaza o crestere de pana la 10. 000 de cazuri pana la jumatatea lui aprilie Am vrut sa vad moralul medicilor si mentalitatea pacientilor. Ne apropiem de Scenariul 4, care implica tratarea in hoteluri iar in spital a pacientilor moderati si critici. Avem un moment .

Ministrul Finantelor, despre dobanda la dobanda: intr-o economie nu exista nimic gratuit

Cei care vorbesc de dobanda la dobanda capitalizarea dobanzii) nu inteleg cum functioneaza o piata financiara, cum functioneaza o economie in general, sustine ministrul de Finante Florin Citu.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, si-a dat demisia, au declarat pentru HotNews. ro, surse oficiale. Demisia ministrului Sanatatii vine in plina criza a epidemiei de coronavirus, in care au fost critici privind lipsa de materiale de protectie din spitale si testarea redusa in cazul COVID-19.

Ministrul Sanatatii: Doua doctorite de la Spitalul Gerota sunt in stare critica; 184 de cadre medicale infectate cu COVID-19

Doua doctorite de la Spitalul de Urgenta Prof. dr. Dimitrie Gerota sunt in stare critica, iar la nivel national sunt 184 de cadre medicale infectate cu COVID-19, a anuntat, sambata, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, citat de Agerpres.

Ministrul Sanatatii: Avem 184 de cadre medicale infectate cu coronavirus

Un numar de 184 de cadre medicale sunt, in acest moment, infectate cu noul coronavirus, a anuntat, sambata, ministrul Sanatatii, Nelu Tatataru, la Antena 3.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )