Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Adevarul Live. Ministrul Sanatatii prezinta situatia privind pandemia de coronavirus. Nu este atat de patogen

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Ministrul Sanatatii prezinta situatia privind pandemia de coronavirus. Nu este atat de patogen

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a vorbit, la Adevarul Live, despre ultimele raportari privind pandemia de coronavirus, masurile pe care le pregatesc autoritatile si cat de pregatita e Romania pentru trecerea la urmatoarea etapa. continuă pe Adevărul

COVID-19 a ajuns in 194 de state si teritorii. Cum se prezinta situatia la zi pe glob si ce masuri iau autoritatile. UPDATE in timp real

UPDATE:Victor Costache, ministrul Sanatatii, a aprobat protocolul de tratament al infectiei cu coronavirus, printr-un ordin ministerial ce a fost publicat in Monitorul Oficial. ROnota.

Medicul Camelia Roiu, catre ministrul Sanatatii: Testati toti pacientii care intra in spitale. E singura salvare

Camelia Roiu, medic anestezist la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cunoscuta pentru faptul ca a fost unul dintre primii medici din Romania care au spus adevarul despre infectiile nosocomiale din spitale cere autoritatilor sa testeze pentru COVID-19 absolut toti pacientii care intra in spitale.

Ministrul Sanatatii: Toti bucurestenii vor fi testati pentru Covid-19. Mergem din usa in usa

Toti bucurestenii vor fi testati pentru Covid-19, a anuntat ministrul Sanatatii.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii: Toata populatia Bucurestiului va fi testata pentru COVID-19

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca toti bucurestenii vor fi testati pentru infectia cu noul coronavirus. Mai multe echipe de la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals vor merge din u.

Testare coronavirus pentru toti cetatenii din Bucuresti - Ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, miercuri, ca toti bucurestenii ar putea fi testati pentru coronavirus, pe modelul folosit in Coreea de Sud. Testarea ar urma sa se faca cu echipe mobile.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache: Nu vrem sa repetam greselile facute de Italia si Spania

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, marti, la Sinteza zilei, ca a elaborat impreuna cu specialistii din minister un plan pentru a fi evitat contactul intre pacientii infectati cu COVID-19 si cei care nu sunt infectati cu noul coronavirus.

Federatia Solidaritatea Sanitara prezinta situatia deficitului de personal din spitalele publice

Federatia Solidaritatea Sanitara din Romania ofera tuturor celor implicati in lupta impotriva pandemiei COVID 19 si in informarea corecta si completa a populatiei accesul la informatiile privind deficitul de personal din unitatile sanitare publice, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Ministrul Sanatatii anunta ca toti bucurestenii ar urma sa fie testati de COVID-19 prin echipe mobile VIDEO

Ministrul Sanatatii a precizat miercuri, la Adevarul Live, ca toti bucurestii vor fi testati in perioada urmatoare.

Bogdan Aurescu participa la reuniunea informala a ministrilor de Externe din UE privind pandemia COVID-19

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, va participa luni la reuniunea informala a sefilor diplomatiilor din statele membre ale Uniunii Europene, care se va desfasura prin sistem videoconferinta, pe tema pandemiei COVID-19.

Marcel Bolos: Am atras de la UE o suma 660 de milioane de euro si urmeaza o a doua transa de 637 de milioane; Avem estimate 1292 de paturi noi

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a dezvaluit la Adevarul Live ca Romania a atras pana in prezent doua transe de bani. Prima, de 660 de milioane de euro si o a doua transa, de 637 de milioane. Ministrul a mai spus ca o parte din acesti bani vor merge in investitii pentru echipamentele pesonalului medical. O parte din bani va merge si pentru lansarea unui proiect pentru asistentii sociali care sa aiba grija de varstinici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )