Libnet.ro
UNICEF

13:31

Ministrul Sanatatii, despre diminuarea salariilor din sistem: 3% dintre angajati vor avea probleme

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii, despre diminuarea salariilor din sistem: 3% dintre angajati vor avea probleme

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, ca 3% dintre angajatii din Sanatate vor avea pr. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii, anunt despre salariile din sistemul sanitar. Cati bani vor incasa medicii si asistentele

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit joi despre salariile din sistemul sanitar. Potrivit ministrului, de la 1 martie 2018, in sistemul sanitar vor fi cresteri semnificative. Sorina Pintea a dat exemplul.

Ministrul Sanatatii explica ce se intampla cand un spital nu are un medicament pe stoc, iar pacientul internat isi cumpara tratamentul: Legea spune ca...

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat joi, intr-o conferinta de presa ca, potrivit legii, spitalul trebuie sa ii dea inapoi pacientului banii pe medicamentele care nu se afla in stocul unitatii.

Ministrul Sanatatii: 2.125 de doze imunoglobulina vor ajunge in tara in urmatoarele doua luni, iar in luna aprilie inca 1.000

125 de doze imunoglobulina pentru pacientii cu imunodeficiente primare vor ajunge in tara pana in luna aprilie, iar alte 1. 000 in luna aprilie, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii. Sorina Pintea spune ca s-a ajuns la un agreement pana in luna aprilie cu distribuitorii si cu o parte dintre producatori, iar discutiile cu acestia vor continua.

Ministrul Sanatatii: Avem promisiunea distribuitorilor ca in aprilie mai primim 1.000 de fiole de imunoglobulina

Ministrul Sanatatii Sorina Pintea a spus, joi, ca a primit garantia distribuitorilor ca in luna aprilie vor mai fi trimise alte 1. 000 de doze de imunoglobulina, pe langa celelalte peste 2. 000 de doze ce vor mai fi trimise saptamana aceasta.

Ministrul Sanatatii, reactie dupa cele 16 decese: Nu avem Epidemie de gripa in Romania

Ministrul Sanatatii sustine ca Romania nu se confrunta, la acest moment, cu o epidemie de gripa, exi.

Ministrul Sanatatii: Avem 16 decese cauzate de gripa, confirmate de laborator

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca 16 persoane au murit, in acest sezon, de gripa.

Ministrul Sanatatii anunta ca ar putea fi declansat mecanismul de protectie civila in cazul crizei imnoglobulinelor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat luni seara ca in cursul zilei de marti se va intalni cu producatorii de medicamente si in cazul in care nu va ajunge la un consens cu acestia privind.

Ministrul Sanatatii spune ca ar putea fi declansat mecanismul de protectie civila in privinta imunoglobulinelor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat la Antena 3 ca marti se va intalni cu producatorii de medicamente, iar in cazul in care nu va ajunge la un consens cu acestia privind imunoglobulinele, va fi declansat mecanismul de protectie civila.

Ministrul Sanatatii ar putea declansa mecanismul de protectie civila, in problema imunoglobulinei

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta ca ar putea apela la mecanismul UE pentru protectia civila, in problema imunoglobulinei. Astazi am avut o intalnire pe problema imunoglobulinelor. Maine ma.

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, primul interviu dupa investire. Multe dintre problemele de astazi sunt generate de indolenta, de lene, de nesimtire

Sorina Pintea, noul ministrul al Sanatatii, la primul interviu dupa numirea in functie. Ministrul a venit in platoul emisiunii 100 de minute, unde a raspuns intrebarilor Alessandrei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )