Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ministrul Sanatatii, despre evolutia epidemiei de gripa: Recomandam precautie

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, despre evolutia epidemiei de gripa: Recomandam precautie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Techirghiol, ca de la inceputul acestui an au fost inregistrate 179 de decese din cauza gripei, cu 50 mai multe comparativ cu 2018, mentionand ca. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, despre evolutia epidemiei de gripa: Recomandam precautie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Techirghiol, ca de la inceputul acestui an au fost inregistrate 179 de decese din cauza gripei, cu 50 mai multe comparativ cu 2018, mentionand ca.

Ministrul Sanatatii, despre noul scandal al dezinfectantilor: Biocidele au fost folosite in peste 30 de spitale din tara. Pacientii nu au fost in pericol

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca cele trei produse biocide neconforme au fost folosite in peste 30 de spitale din toata tara. Oficialul a amintit insa ca pacientii nu au fost pusi in pericol si a dat asigurari ca toate produsele respective au fost scoase din unitatile sanitare.

Ministrul Sanatatii, anunt despre starea lui Dragnea: Confirm ca este vorba despre o hernie de disc. Sunt dureri foarte mari

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a confirmat, marti seara, ca liderul social-democrat Liviu Dragnea sufera de hernie de disc. Sorina Pintea a precizat ca, daca presedintele PSD ar fi avut probleme grave.

Liviu Dragnea, internat in spital. Ministrul Sanatatii, noi detalii despre liderul PSD

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre starea de sanatate a liderului PSD, Liviu Dragnea, dupa ce acesta a fost internat sambata, in spital, in urma unor dureri de spate. Liderul PSD a plecat .

Ministrul Sanatatii, despre cazul dezinfectantilor falsi: Am depus plangeri penale catre firmele care au comercializat aceste produse. Produsele au fost retrase si nu au avut efect asupra populatiei (VIDEO)

Un nou scandal al dezifectantilor folositi in spitale sta sa izbucneasca. Mai multe perchezitii au loc marti dimineata in Bucuresti, Ilfov si Prahova la firme specializate in biocide utilizate in.

Ministrul Sanatatii, despre cazul dezinfectantilor falsi: Am depus plangeri penale catre firmele care au comercializat aceste produse. Substantele au fost retrase si nu au avut efect asupra populatiei (VIDEO)

Un nou scandal al dezifectantilor folositi in spitale sta sa izbucneasca. Mai multe perchezitii au loc marti dimineata in Bucuresti, Ilfov si Prahova la firme specializate in biocide utilizate in.

VIDEO Dodon a discutat cu ambasadorul american despre evolutia situatiei politice din Moldova dupa validarea alegerilor parlamentare

Igor Dodon a avut o intrevedere de lucru cu ambasadorul SUA in Republica Moldova, Dereck J. Hogan. Presedintele tarii a discutat despre evolutia situatiei politice in Republica Moldova, dupa ce Curtea Constitutionala a validat rezultatele alegerilor parlamentare.

Ministrul Sanatatii explica de ce Liviu Dragnea se trateaza la un spital privat

Si sistemul public si cel privat formeaza sistemul de sanatate, a spus ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, care a aratat ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a ales sa se trateze intr-un spital din Romania,.

UPDATE Perchezitii in Bucuresti si in doua judete la firme care ar fi produs si distribuit in spitale substante dezinfectante neconforme / Ce spune ministrul Sanatatii

Politistii fac perchezitii, marti, in Bucuresti, Ilfov si Prahova, la locuintele unor persoane si la sediile sociale si punctele de lucru ale unor firme care in 2018 ar fi produs si vandut mai multor spitale dezinfectanti care nu indeplineau standardele de performanta in distrugerea bacteriilor. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca aceste perchezitii au loc in urma unei plangeri facute de Ministerul Sanatatii in 10 ianuarie, precizand ca biocidele respective erau neconforme, nu diluate.

Ministrul Sanatatii: Cannabisul medicinal este terapie adjuvanta in anumite patologii si face foarte mult bine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat ca un grup de lucru analizeaza posibilitatea introducerii cannabisului medicinal pentru anumite patologii, adaugand ca orice terapie care vine in ajutorul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )