Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ministrul Sanatatii, despre pacientii tratati pe holuri: As vedea si partea de efort pe care o face acest corp medical

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, despre pacientii tratati pe holuri: As vedea si partea de efort pe care o face acest corp medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a comentat, miercuri seara, imaginile cu pacientii tratati pe holuri, si a explicat ca asta se intampla deja de cateva saptamani, pentru ca toti pacientii care ajung la spitale sunt preluati si tratati. continuă pe Adevărul

Nelu Tataru: Nu inchizi o tara, ci efectiv zonele unde vezi ca transmiterea e accentuata, impunand si alte reguli carantina este ultima dintre ele Ce a spus ministrul Sanatatii despre Bucuresti (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat care este strategia autoritatilor pentru a limita raspandirea virusului si a subliniat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca nu trebuie inchisa tara, ci.

Ministrul Sanatatii i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis raportul preliminar al controlului din sectiile ATI

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, i-a prezentat raportul preliminar al controlului din sectiile ATI, dar si solutiile care vor fi incluse intr-un plan de actiune.

Ministrul Sanatatii: Starea medicului Catalin Denciu este stationara. Va fi operat si ar putea fi detubat. Sotia lui va merge in Belgia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca medicul Catalin Denciu se afla in stare stabila, iar saptamana viitoare ar puteafi detubat si supus unor interventii chirurgicale de grafare. Medicul a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )