Libnet.ro
UNICEF

08:46

Ministrul Sanatatii: Starea medicului Catalin Denciu este stationara. Va fi operat si ar putea fi detubat. Sotia lui va merge in Belgia

B1 B1,
Ministrul Sanatatii: Starea medicului Catalin Denciu este stationara. Va fi operat si ar putea fi detubat. Sotia lui va merge in Belgia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca medicul Catalin Denciu se afla in stare stabila, iar saptamana viitoare ar puteafi detubat si supus unor interventii chirurgicale de grafare. Medicul a. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii, noi date despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Catalin Denciu este intubat, stabil si primeste tratament specific

Medicul Catalin Denciu, internat intr-un spital din Belgia, dupa ce a suferit arsuri grave in urma incendiului de la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt, incercand sa-si slaveze pacientii din salonul.

Noi informatii despre medicul erou transferat in Belgia. Care este starea sa acum

Ministerul Sanatatii a transmis, vineri, informatii noi privind starea medicului erou de la Piatra Neamt. Potrivit reprezentantilor ministerului, starea medicului Catalin Denciu este stabila.

Ce se intampla cu medicul-erou Catalin Denciu, in Belgia. Nelu Tataru a facut anuntul azi

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut declaratii azi despre medicul erou, Catalin Denciu, care a fost ranit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt, cand a incercat sa salveze pacienti, ca este internat de opt zile la Bruxelles, ca starea sa este stationara si ca ar putea fi debutat saptamana viitoare, atunci cand se va .

Nelu Tataru, despre medicul-erou Catalin Denciu, internat de 8 zile in Belgia: Va fi operat saptamana viitoare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus, duminica, despre medicul-erou Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt cand a incercat sa salveze pacientii, ca este internat de opt zile la Bruxelles, starea sa este stationara si ar putea fi detubat saptamana viitoare, cand se va interveni si chirurgical.

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt este stationara. Sotia va pleca in Belgia

Starea medicului ranit in incendiul de la Piatra Neamt la sfarsitul saptamanii trecute este stationara, a anuntat duminica ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Noi informatii despre starea medicului grav ranit in incendiul de la spitalul din Neamt

Medicul Catalin Denciu, care a suferit arsuri grave in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii si care este spitalizat in Belgia, e in continuare intubat, conform Ministerului Sanatatii.

Ministrul Sanatatii i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis raportul preliminar al controlului din sectiile ATI

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, i-a prezentat raportul preliminar al controlului din sectiile ATI, dar si solutiile care vor fi incluse intr-un plan de actiune.

FIREA: Ministrul Sanatatii a politizat spitale si Directii de Sanatate

Fost primar al Capitalei, in prezent candidata la Senat din partea PSD, Gabriela Firea a declarat ca nu intelege de ce se vorbeste acum despre politizarea institutiilor medicale, de vreme ce fix ministrul Sanatatii le-a politizat, relateaza G4media.

Ministrul Sanatatii: Am apropiat valul unu de valul doi. Suntem intr-o faza de stabilizare a numarului de cazuri

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, a declarat vineri ca se observa o stabilizare a numarului de cazuri noi de COVID-19 pe teritoriul tarii noastre. Nelu Tataru: Suntem intr-o faza de.

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )