Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ministrul Sanatatii, despre vaccinare: Parintii pot refuza vaccinarea, dar isi asuma responsabilitatea

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii, despre vaccinare: Parintii pot refuza vaccinarea, dar isi asuma responsabilitatea

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca Legea vaccinarii a trecut prin Guvern si a dat asigurari ca parintii nu vor fi obligati sa isi vaccineze copiii, insa acestia vor trebui sa isi asume responsabilitatea. continuă pe Adevărul

CNAS: Parintii pot beneficia de concediu medical pentru copilul care sufera de boli rare, afectiuni oncologice, hemato-oncologice si unele neurologice, HIV/SIDA, pana cand implineste16 ani

Parintii pot beneficia de concediu medical pentru copilul care sufera de boli rare, afectiuni oncologice, hemato-oncologice si unele afectiuni neurologice si HIV/SIDA, pana cand minorul implineste 16 ani, incepand din trimestrul patru al anului 2017. Aceasta este una dintre masurile de debirocratizare a sistemului asigurarilor sociale de sanatate prezentate Guvernului, o alta vizand eliminarea avizului directiei sanitare publice pentru certificatele de concediu medical eliberate persoanelor care insotesc copilul bolnav in strainatate, urmare a unei autorizari a Ministerului Sanatatii de a urma tratament medical, anunta CNAS, potrivit News. ro.

CNAS: Parintii pot beneficia de concediu medical pentru copilul care sufera de boli rare, HIV/SIDA si alte afectiuni

Parintii pot beneficia de concediu medical pentru copilul care sufera de boli rare, afectiuni oncologice, hemato-oncologice si unele afectiuni neurologice si HIV/SIDA, pana cand minorul implineste 16 ani, incepand din trimestrul patru al anului 2017.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog: Institutul Cantacuzino poate produce vaccinuri in circa trei ani

Institutul Cantacuzino poate sa produca vaccinuri cam in trei ani, timp in care insa va putea produce suplimente pentru stimularea imunitatii, a precizat vineri ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Ministrul Sanatatii: Institutul Cantacuzino poate sa produca vaccinuri cam in trei ani

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta in judetul Dambovita, ca Institutul Cantacuzio va incepe sa produca vaccinuri in aproximativ trei ani. Ministrul a precizat ca trebuie adusi specialisti in cadrul.

Ministrul Justitiei, despre retinerea lui Puiu Popoviciu: Apreciez ca s-a predat

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a declarat luni, la un post de televiziune, ca apreciaza faptul ca omul de afaceri Puiu Popoviciu, retinut luni, la Londra, s-a predat, pentru ca aceasta inseamna ca nu.

Ministrul Justitiei, despre retinerea lui Puiu Popoviciu: Apreciez ca s-a predat; cand te predai nu contesti masura

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat luni, la Digi24, ca apreciaza faptul ca omul de afaceri Puiu Popoviciu, retinut luni, la Londra, s-a predat, pentru ca aceasta inseamna ca nu va contesta masura decisa in cazul sau. Toader a precizat ca, in momentul in care va fi stransa toata documentatia pentru aducerea in tara a omului de afaceri, vor incepe procedurile legale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2798 seconds )