Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Sanatatii din Israel, diagnosticat cu coronavirus. Yaakov Litzman si sotia lui sunt izolati la domiciliu

B1 B1,
Ministrul Sanatatii din Israel, diagnosticat cu coronavirus. Yaakov Litzman si sotia lui sunt izolati la domiciliu

Ministrul sanatatii din Israel si sotia sa au fost testati poztiv pentru noulcoronavirus, sunt in carantina la domiciliu si se simt bine momentan. Yaakov Litzmaneste un apropiat al. continuă pe B1

Ministrul sanatatii din Italia confirma ca autoritatile vor prelungi masurile de carantina pana pe 13 aprilie

Ministrul sanatatii din Italia, Roberto Speranza, a confirmat miercuri, in timpul unei audieri in Senat, ca autoritatile vor prelungi masurile stricte de carantina pe fondul pandemiei de coronavirus pana pe 13 aprilie, cand se incheie sarbatorile.

AGENTIILE DE PRESA: Ministrul sanatatii din Italia confirma ca autoritatile vor prelungi masurile de carantina pana pe 13 aprilie

Ministrul sanatatii din Italia, Roberto Speranza, a confirmat miercuri, in timpul unei audieri in Senat, ca autoritatile vor prelungi masurile stricte de carantina pe fondul pandemiei de coronavirus pana pe 13 aprilie, cand se incheie sarbatorile pascale la catolici, transmit dpa si EFE.

Ministrul Sanatatii merge la Suceava, unde conducerea spitalului a demisionat la o saptamana de la numire. Noul secretar de stat din MS, medic militar, ramane acolo sa gestioneze situatia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si noul secretar de stat Ionel Oprea, medic militar, vor merge joi la Suceava. Secretarul de stat va ramane in localitate pentru gestionarea situatiei, au anuntat autoritatile. 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza COVID. Miercuri seara, noua conducere a spitalului a demisionat.

Presedintele Consiliului Judetean Timis: Ministrul Sanatatii ignora nevoile judetului Timis DSP nu a livrat, pana in acest moment, nici macar un singur echipament de protectie

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, l-a criticat pe ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care s-a aflat miercuri in judetul Timis si care nu s-a interesat de situatia din comuna Sacosu Turcesc unde sunt mai multe cazuri de coronavirus, iar Primaria a fost inchisa, in timp ce primarul a solicitat intrarea in carantina a localitatii.

Ministrul Sanatatii: La Suceava e degringolada

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi seara, la Antena 3, ca la Suceava e degringolada.

Ministrul Sanatatii, anunt privind epidemia coronavirus in Romania: in aprilie s-ar putea ajunge la 15.000 de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi seara, ca Romania va atinge varful epidemiei de COVID-19 in a doua jumatate a lunii aprilie, cand numarul imbolnavirilor de COVID-19 ar putea ajunge la circa 15. 000 de cazuri.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ajuns in Suceava

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si noul secretar de Stat Ionel Oprea au ajuns la Suceava pentru a gestiona situatia grava de la Spitalul Judetean.

Ministrul Sanatatii, despre carantina din Suceava: Infectarea s-a produs masiv printr-o serie de nereguli

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru afirma ca la Suceava, unde peste 500 de romani au fost diagnosticati cu COVID-19, nu s-a ascuns absolut nimic.

Iohannis cere o videoconferinta de urgenta cu ministrul Sanatatii si prefectul din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a cerut realizarea unei videoconferinte de la la ora ora 16. 00, cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, prefectul Sucevei, Alexandru Moldovan, si alti lideri locali.

Ministrul Sanatatii merge in Suceava, dupa demisiile din conducerea Spitalului de Urgenta

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru si secretarul de stat Ionel Oprea, medic militar, merg joi la Suceav.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )