Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministrul Sanatatii: La Suceava e degringolada

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: La Suceava e degringolada

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi seara, la Antena 3, ca la Suceava e degringolada. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: La Suceava sunt peste 1.000 de persoane purtatoare care circula liber.A fost o transmitere comunitara accelerata

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca la Suceava s-a transmis coronavirusul in mod comunitar pe fondul unor erori medicale si a managementului local, iar anchetele epidemiologice nu au fost facute cum ar fi trebuit, din lipsa de personal.

Ordonanta militara nr 6. Ministrul Nelu Tataru: Am solicitat ca orice deces sa fie testat Vom ajunge la o capacitate de prelucrare de 2.500 de teste pe zi

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat luni seara, la Digi 24, ca numarul mare de morti raportate vine de la faptul ca au aprobat teste si pentru persoanele decedate si astfel s-a ajuns la cazurile anuntate azi. La Suceava au fost mai multi pacienti zero, au fost mai multi oameni care au venit din strainatate, au fost si multe cadre medicale nepragatite, a fost un cumul de erori epidemiologice, spune ministrul. Vorbin despre stocurile de echipamente de protectie, Tataru a evitat sa spuna care este necesarul la ora actuala, dar a cerut responsabilitate in privinta distribuirii materialelor primite. Secretarul de stat Moldovan, despre cei 13 morti de la Suceava: Au decedat in ultimele zile, dar nu erau rezultate.

CORONAVIRUS. Spitalul Judetean din Suceava, militarizat. Nelu Tataru: Vor fi testati cei din linia intai. in acest moment sunt internate 324 de persoane (VIDEO)

Minisistrul Sanatatii, Nelu Tataru, a mers, joi, al Suceava, focarul de coronavirus al Romaniei. Dupa demisia noii conduceri, de miercuri seara, situatia din zona risca sa scape de sub control. Astfel ca,.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a ajuns in Suceava

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si noul secretar de Stat Ionel Oprea au ajuns la Suceava pentru a gestiona situatia grava de la Spitalul Judetean.

Nelu Tataru spune ca managementul militarizat trebuie sa asigure respectarea normelor si a circuitelor in Spitalul Suceava

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat joi seara, ca a cerut ca la Spitalul Judetean Suceava sa fie facuta instruirea intregului personal, fiecare sectie in parte sa isi faca un recensamant si sa vada care este personalul valid, precizand ca peste 300 de persoane diagnosticate cu coronavirus sunt internate in acest moment in unitatea medicala.

Klaus Iohannis, videoconferinta cu Ludovic Orban, Nelu Tataru si prefectul de Suceava, la solicitarea presedintelui

La solicitarea presedintelui Klaus Iohannis, joi, de la ora 16:00, va avea loc o videoconferinta cu premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, prefectul judetului Suceava, Alexandru Moldovan, si reprezentanti ai institutiilor locale cu privire la situatia epidemiologica de la Suceava.

Ministrul Sanatatii, deplasare de urgenta la Suceava dupa demisia in bloc a conducerii spitalului judetean

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si noul secretar de stat Ionel Oprea vor merge astazi la Suceava pentru a remedia situatia critica creata in localitate de epidemia de coronavirus.

Ministrul Sanatatii: Pana am ajuns la Suceava, poate credeam ce transmiteau managerii, dar in teritoriu situatia era alta. Un manager de spital nu trebuia sa fie prins cu stocurile pe zero (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a promis ca va face tot posibilul ca medicii aflati in prima linie de lupta cu noul coronavirus sa aiba echipamentele de protectie necesare. Acesta a precizat, pentru B1 TV,.

Ministrul Sanatatii merge la Suceava, unde conducerea spitalului a demisionat la o saptamana de la numire. Noul secretar de stat din MS, medic militar, ramane acolo sa gestioneze situatia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si noul secretar de stat Ionel Oprea, medic militar, vor merge joi la Suceava. Secretarul de stat va ramane in localitate pentru gestionarea situatiei, au anuntat autoritatile. 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza COVID. Miercuri seara, noua conducere a spitalului a demisionat.

Ministrul Sanatatii considera ca la Suceava a fost o transmitere comunitara accelerata

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca la Suceava s-a transmis coronavirusul in mod comunitar pe fondul unor erori medicale si a managementului local, iar anchetele epidemiologice nu au fost facute cum ar fi trebuit, din lipsa de personal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )