Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ministrul Sanatatii, dupa sase luni de mandat: Este foarte multa birocratie

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, dupa sase luni de mandat: Este foarte multa birocratie

Este foarte multa birocratie in sistemul sanitar, a opinat ministrul Sanatatii, marti, la Antena 3. Au fost sase luni foarte grele din punctul meu de vedere, dar imi pastrez opinia de la inceputul. continuă pe Antena3

Bilant. Sase luni de guvernare Dancila: fiecare ia ce-i convine. Cum reactioneaza Opozitia

Premierul Viorica Dancila a prezentat luni bilantul celor sase luni de mandat al celui de-al treilea Executiv PSD din 2017 pana in prezent. Primul ministru si-a inceput discursul anuntand ca va puncta numai cele mai importante realizari, in timp ce principalul partid de opozitie, PNL, a criticat aspru asa-zisele realizari ale PSD.

Bilantul Cabinetului Dancila - sase luni de guvernare

Romania multilateral dezvoltata - asa arata bilantul prezentat de prim-ministrul Viorica Dancila la sase luni de cand conduce guvernul tarii. O prezentare cu multe cifre, cu cresteri procentuale extraordinare, cu grafice menite sa arate ca tara se afla pe drumul cel bun si ca persoanele care contesta activitatea Executivului nu au niciun motiv temeinic.

Orban: Eu, in locul lui Dancila, mi-as fi prezentat demisia, ca oricum mandatul de sase luni al Guvernelor PSD-ALDE a expirat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni, dupa ce premierul Viorica Dancila si-a prezentat bilantul primelor sase luni de guvernare, ca al treilea premier al PSD din ultimii doi ani ar trebui sa-si dea demisia, in conditiile in care performantele echipei sale sunt mai slabe fata de cele ale predecesorilor.

SCENE DE GROAZA intr-o maternitate: O asistenta, filmata cand AGRESA un bebelus. DECIZIA luata de Ministrul Sanatatii (VIDEO)

UPDATE Ministrul Sanatatii a decis concedierea asistentei Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a precizat ca s-a luat decizia de a i se desface contractul de munca asistentei din Dambovita. E un.

Ministrul Sanatatii: S-a luat decizia de a i se desface contractul de munca asistentei care a bruscat un copil

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca s-a luat decizia de a i se desface contractul de munca asistentei din Dambovita filmata ca a bruscat un copil. E un copil abandonat, un copil cu grave.

Ministrul Sanatatii trage un semnal de alarma cu privire la criza de sange

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a tras un semnal de alarma privind criza de sange. in toata tara exista aceasta problema in perioada de vara, dar cel mai acut se resimte in Bucuresti. in.

Ministrul Sanatatii: Spitalul din Constanta nu corespunde nevoilor regiunii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, considera ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta nu corespunde nevoilor regiunii, ea spunand ca ori nu s-a investit suficient in aceasta unitate medicala, ori s-a investit si nu se vede.

Ioana Constantin (PMP): in loc de traditionala automotiune de cenzura, Dragnea si Valcov au pus-o pe Dancila sa prezinte bilantul primelor sase luni de guvernare

Secretarului general adjunct al PMP, Ioana Constantin, reactioneaza la prezentarea bilantului primelor sase luni de guvernare, facuta luni de premierul Viorica Dancila. Aceasta a sustinut, intr-o postare pe.

Statistici pentru sase luni: Peste 1.300 de infractiuni comise la betie in Moldova

Peste 1. 300 de infractiuni au fost comise in stare de ebrietate in primul semestru al anului curent, cu 16,5% mai putine decat in primele sase luni ale anului 2017. Din acestea, majoritatea sunt infractiuni considerate usoare, iar 86% sunt infractiuni comise in domeniul transportului, unde predomina sofatul in stare de ebrietate.

Viorica Dancila, despre bilantul primelor sase luni de guvernare: Punctul de pensie va creste cu 15%

Viorica Dancila prezinta bilantul primelor sase luni de guvernare. Premierul Romaniei a vorbit despre cele mai relevante masuri din programul de guvernare. Ma voi referi doar la cele mai relevante masuri d.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )