Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii: S-a luat decizia de a i se desface contractul de munca asistentei care a bruscat un copil

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: S-a luat decizia de a i se desface contractul de munca asistentei care a bruscat un copil

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca s-a luat decizia de a i se desface contractul de munca asistentei din Dambovita filmata ca a bruscat un copil. E un copil abandonat, un copil cu grave. continuă pe Antena3

SCENE DE GROAZA intr-o maternitate: O asistenta, filmata cand AGRESA un bebelus. DECIZIA luata de Ministrul Sanatatii (VIDEO)

UPDATE Ministrul Sanatatii a decis concedierea asistentei Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a precizat ca s-a luat decizia de a i se desface contractul de munca asistentei din Dambovita. E un.

Ministrul Sanatatii, dupa sase luni de mandat: Este foarte multa birocratie

Este foarte multa birocratie in sistemul sanitar, a opinat ministrul Sanatatii, marti, la Antena 3. Au fost sase luni foarte grele din punctul meu de vedere, dar imi pastrez opinia de la inceputul.

Ministrul Sanatatii trage un semnal de alarma cu privire la criza de sange

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a tras un semnal de alarma privind criza de sange. in toata tara exista aceasta problema in perioada de vara, dar cel mai acut se resimte in Bucuresti. in.

Ministrul Sanatatii: Spitalul din Constanta nu corespunde nevoilor regiunii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, considera ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta nu corespunde nevoilor regiunii, ea spunand ca ori nu s-a investit suficient in aceasta unitate medicala, ori s-a investit si nu se vede.

Monica Pop il apara pe medicul Gheorghe Burnei. Medici invidiosi, consilieri, ministrul Sanatatii, dormiti linistiti?

Medicul oftalmolog Monica Pop a sarit in apararea medicului Gheorghe Burnei, care a fost acuzat ca a luat mita pentru a opera copii la Spitalul marie Curie din Capitala. Daca domnul profesor Burnei, chirurg.

SOC TOTAL in lumea MANELELOR! Regele NICOLAE GUTA a luat DECIZIA radicala: Tocmai si-a luat ADIO! Fanii sunt ULUITI

Nicolae Guta 49 de ani) si-a socat fanii la inceputul acestui an dupa ce a slabit 40 de kilograme! Celebrul manelist si-a luat adio de la kilogramele in plus datorita unei diete stricte, fara sport si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )