Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ministrul Sanatatii intervine in scandalul de la Spitalul Judetean Ilfov

România Liberă România Liberă,
Ministrul Sanatatii intervine in scandalul de la Spitalul Judetean Ilfov

Ministerul Sanatatii a solicitat conducerii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) demarare. continuă pe România Liberă

Perchezitii si acuzatii grave la Spitalul Judetean Ilfov. Un renumit medic ginecolog este banuit ca falsifica fisele pacientilor

Ancheta de amploare la Spitalul Judetean Ilfov. Un renumit medic ginecolog este banuit ca falsifica fisele pacientilor pentru a deconta sume mari de la Casa de Asigurari de Sanatate. in cazul avorturilor,.

Perchezitii la Spitalul Judetean Ilfov. Cadre medicale acuzate ca decontau ilegal servicii medicale

Politistii bucuresteni au descins, in aceasta dimineata, la Spitalul Judetean Ilfov intr-un dosar de frauda informatica, deplapidare si fals intelectual.

Procurorii au decins la Spitalul Judetean Ilfov: Perchezitii in cazul unor suspiciuni privind decontari ilegale pentru avorturi

Procurorii fac perchezitii, miercuri, la Spitalul Judetean Ilfov, intr-un dosar de frauda informatica si fals intelectual, potrivit unor surse citate de G4 Media. Potrivit primelor informatii, sunt.

Perchezitii la Spitalul Judetean Ilfov. Sunt suspiciuni de decontari ilegale pentru intreruperi de sarcina

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 desfasoara mai multe perchezitii la Spitalul Judetean Ilfov, intr-un dosar deschis pentru frauda informatica si fals intelectual, au precizat surse judiciare pentru G4Media. ro.

Ministerul Sanatatii cere CNAS verificari de urgenta, dupa descinderile de la Spitalul Judetean Ilfov. Costache: Sunt indignat si anunt toleranta zero

Ministerul Sanatatii a solicitat, in regim de urgenta, conducerii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sa verifice toate decontarile facute catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta.

Interventie in premiera la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti.Trendul este ca acest spital sa devina un spital regional

Un pacient din Bucuresticu stenoza launa dintre cele patru artere care iriga creierula trecut cu bine printr-o interventie efectuata in premiera la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti de schipa de medici a Serviciului Radiologie Interventionala.

Ce avere are ministrul sanatatii, Victor Costache

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, detine sase terenuri, doua autoturisme, o motocicleta, case de locuit in Sibiu, Iasi si Valcea cota parte), un apartament cota parte) si bijuterii si un ceas in va.

Decontarile Spitalului Judetean Ilfov verificate

Ministerul Sanatatii a solicitat azi conducerii Casei Nationale de Asigurari de Sanatate demararea verificarii tuturor decontarilor facute catre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Ilfov.

Investitie de aproape 5 milioane de lei la Spitalul Judetean Galati

Un echipament medical performant, investitie de aproape 5 milioane de lei, va fi montat in Sectia de neurochirurgie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Galati. Cu ajutorul acestui dispozitiv, vor putea fi facute in spitalul din Galati interventii chirugicale pe creier si la coloana vertebrala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )