Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii l-a demis pe managerul Institutului Marius Nasta

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii l-a demis pe managerul Institutului Marius Nasta

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a decis demiterea managerului Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Gilda Popescu, la propunerea Comisiei de control de la MS, pentru nerespectarea. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii l-a demis pe managerul Institutului Marius Nasta

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a decis demiterea managerului Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Gilda Popescu, la propunerea Comisiei de control de la MS, pentru nerespectarea obligatiilor in domeniul managementului.

Tolo.ro: Cu vechea conducere in inchisoare, actuala conducere de la Spitalul Marius Nasta cumpara alimente la pret triplu, fara licitatie

Nu doar viata, ci si moartea e de vanzare la Spitalul Marius Nasta din Bucuresti, scrie tolo. ro. Nu e o metafora patetica, ci o constatare seaca, asa rezulta din sentinta definitiva a.

Ministrul Sanatatii, convocat de urgenta la Guvern

Intalnire de urgenta la Guvern in scandalul imunoglobulinei. Premierul Tudose i-a convocat pe ministrul sanatatii, pe presedintele Casei de Asigurari de Sanatate si pe presedintele.

FACIAS sesizeaza Parchetul General cu privire la modul in care ministrul Sanatatii a gestionat criza imunoglobulinei

Fundatia pentru Apararea Cetatenilor Impotriva Abuzurilor Statului FACIAS) a anuntat miercuri ca sesizeaza Parchetul General cu privire la modul in care ministrul Sanatatii si celelalte persoane responsabile au gestionat criza imunoglobulinei, care a.

Criza imunoglobulinelor: Ministrul Sanatatii a fost convocat la ora 10:00 la Guvern de premier

Premierul Mihai Tudose l-a convocat, miercuri, la ora 10:00, la Guvern, pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pentru discutii cu privire la lipsa imunoglobulinei de pe piata medicamentelor din Romania, scrie Agerpres, citand surse guvernamentale.

UPDATE Criza imunoglobulinelor: ministrul Sanatatii a fost convocat la ora 10:00 la Guvern de premier. Rudele catorva pacienti cu imunodeficiente primare protesteaza la aceasta ora in Piata Victoriei

Premierul Mihai Tudose l-a convocat, miercuri, la ora 10:00, la Guvern, pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pentru discutii cu privire la lipsa imunoglobulinei de pe piata medicamentelor din Romania, scrie Agerpres, citand surse guvernamentale. Ora 10:55: Rudele catorva pacienti cu imunodeficiente primare, care nu mai au acces la tratamentul cu imunoglobulina de peste 4 luni, protesteaza la aceasta ora in Piata Victoriei.

Ministrul Sanatatii, convocat de urgenta la Guvern de premierul Tudose. Bodog trebuie sa dea explicatii despre lipsurile din sistem

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost convocat de urgenta la Guvern de premierul Mihai Tudose pentru a da explicatii pe marginea crizei de medicamente din spitale.

Cand doi se cearta, un om MOARE! Ministrul Sanatatii, CONVOCAT de Tudose pe tema LIPSEI IMUNOGLOBULINEI

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost convocat, marti, de urgenta, de premierul Mihai Tudose. intanirea are loc dupa declansarea scandalului imunoglobulinei, scrie stiripesurse. ro. De.

Premierul Tudose l-a convocat pe ministrul Sanatatii, miercuri, la Guvern, in cazul lipsei imunoglobulinei

Premierul Mihai Tudose l-a convocat, miercuri, la ora 10,00, la Guvern, pe ministrul Sanatatii, Florian Bodog, pentru discutii cu privire la lipsa imunoglobulinei de pe piata medicamentelor din Romania, au declarat pentru Agerpres surse guvernamentale.

Ministrul Sanatatii carpeste penuria de medicamente din spitale cu vorbe goale

Spitalele sunt in mijlocul unei crize fara precedent. Pusi in situatia de a se descurca fara medicamente, medicii ii trimit pe pacienti de la un spital la altul. in tot acest timp, Ministerul Sanatatii da asigurari ca a gasit solutii la problemele din sistem, doar ca asociatiile de pacienti nu mai cred in declaratiile populiste ale ministrului Florian Bodog.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )