Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Sanatatii, lamuriri privind compensarea medicamentelor pentru pensionari

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii, lamuriri privind compensarea medicamentelor pentru pensionari

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declaratca incepand cu data de 1 iulie 2018 a crescut cu 10 la suta valoarea punctului de pensie, motiv pentru care se impune reglementarea astfel incat sa nu mai fie. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii: in maximum doua luni vom avea o noua lege privind transplantul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca in maximum doua luni se va veni cu o noua propunere de lege a transplantului, iar in perioada imediat urmatoare se va semna un ordin de infiintare a unui.

Viorica Dancila majoreaza plafonul de compensate pentru pensionari

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, in cadrul sedintei de Guvern, ca Executivul va adopta un act normativ, propus de Ministerul Sanatatii, prin care va fi majorat de la 900 la 990 de lei plafonul veniturilor pana la care pensionarii pot.

Decizii importante luate in sedinta Guvern. Noi facilitati pentru pensionari

Update: Nu am primit vesti bune de la meteorologi. Am mers alaturi de oameni, atunci cand au fost afectati de inundatii. Ma bucur sa dau astazi vesti bune pentru Tarom. Cinci aeronave se vor alatura de.

Guvernul discuta un proiect de OUG privind gestionarea deseurilor: Pentru ambalajele reutilizabile va fi platita o garantie

Guvernul va aproba, in sedinta de marti, o ordonanta de urgenta privind gestionarea deseurilor provenite din ambalaje, a anuntat premierul Viorica Dancila. Potrivit acesteia, una dintre masuri este plata incepand din 2019 a unei garantii pentru ambalajele reutilizabile. Potrivit premierului, vor fi introdusi indicatori de performanta atat pentru societatile de salubrizare, pentru statiile de sortare, precum si pentru incurajarea colectarii separate a deseurilor la sursa si detalierea modului de aplicare a tarifului diferentiat la populatie.

UPDATE Guvernul a aprobat un proiect de OUG privind gestionarea deseurilor: Pentru fiecare ambalaj reutilizabil va fi platita o garantie de 0,5 lei

Guvernul va aproba, in sedinta de marti, o ordonanta de urgenta privind gestionarea deseurilor provenite din ambalaje, a anuntat premierul Viorica Dancila. Potrivit acesteia, una dintre masuri este plata incepand din 2019 a unei garantii pentru ambalajele reutilizabile. Potrivit premierului, vor fi introdusi indicatori de performanta atat pentru societatile de salubrizare, pentru statiile de sortare, precum si pentru incurajarea colectarii separate a deseurilor la sursa si detalierea modului de aplicare a tarifului diferentiat la populatie. UPDATE Actul normativ a fost aprobat. Garantia pentru fiecare ambalaj reutilizabil va fi de 0,5 lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )