Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ministrul Sanatatii: in maximum doua luni vom avea o noua lege privind transplantul

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: in maximum doua luni vom avea o noua lege privind transplantul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca in maximum doua luni se va veni cu o noua propunere de lege a transplantului, iar in perioada imediat urmatoare se va semna un ordin de infiintare a unui. continuă pe Antena3

Sorina Pintea: n maximum doua luni vom prezenta un proiect de lege privind transplantul

Ministerul Sanatatii ar urma sa prezinte, in maximum doua luni, o noua propunere de lege a transplantului, iar in perioada imediat urmatoare se va semna un ordin de infiintare a unui grup de lucru pentru elaborarea acestui proiect, a anuntat luni ministrul Sorina Pintea.

Ministrul Sanatatii, iritat ca banii pentru un spital din Iasi, distrus de un incendiu, sunt inca necheltuiti: Nu trebuie sa vina ministrul ca sa fie folositi

Suma alocata de Guvern pentru interventii la Institutul de Boli Cardiovasculare care a fost avariat de un incendiu puternic nu a fost inca cheltuita, desi fondurile sunt disponibile de doua luni.

Mara Banica a reusit sa slabeasca 15 kilograme in doua luni. Dieta pe care a tinut-o jurnalista

Mara Banica a decis ca trebuie sa faca o schimbare in regimul sau de viata. Vedeta a urmat o dieta cu ajutorul careia a reusit sa slabeasca 15 kilograme in doar doua luni, schimbarea fiind mai mult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2143 seconds )