Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sorina Pintea: n maximum doua luni vom prezenta un proiect de lege privind transplantul

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea: n maximum doua luni vom prezenta un proiect de lege privind transplantul

Ministerul Sanatatii ar urma sa prezinte, in maximum doua luni, o noua propunere de lege a transplantului, iar in perioada imediat urmatoare se va semna un ordin de infiintare a unui grup de lucru pentru elaborarea acestui proiect, a anuntat luni ministrul Sorina Pintea. continuă pe Hotnews

Ministrul Sanatatii: in maximum doua luni vom avea o noua lege privind transplantul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca in maximum doua luni se va veni cu o noua propunere de lege a transplantului, iar in perioada imediat urmatoare se va semna un ordin de infiintare a unui.

Sorina Pintea, ANUNT CRUCIAL pentru cei care au nevoie de transplant: Ce se intampla cu pacientii de pe LISTELE DE ASTEPTARE. Lucrurile au luat-o putin RAZNA

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit vineri despre problema listelor de asteptare pentru transplant. Oficialul guvernamental a afirmat ca schimbarea conducerii Agentiei Nationale de Transplant ANT).

Mara Banica a reusit sa slabeasca 15 kilograme in doua luni. Dieta pe care a tinut-o jurnalista

Mara Banica a decis ca trebuie sa faca o schimbare in regimul sau de viata. Vedeta a urmat o dieta cu ajutorul careia a reusit sa slabeasca 15 kilograme in doar doua luni, schimbarea fiind mai mult.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )